Laatste kaarten concert UNI Katwijk

DSC09350

De voorbereidingen voor het Latin Music & Tapas concert op zaterdag 15 juni worden getroffen en de spreekwoordelijke puntjes op de i gezet. De organisatie laat weten, dat alleen deze week nog kaarten te verkrijgen zijn en er geen verkoop aan de deur zal plaatsvinden. De avond staat in het teken van Latijns Amerikaanse muziek en verschillende gastmuzikanten zullen deze avond van zich laten horen.

Robert Buckert
Naast docent, is Robert Buckert ook een graag geziene muzikant op bruiloften, partijen en kerkdiensten. Een veelzijdig docerend musicus die op veel vlakken inzetbaar is, en zo ook tijdens het concert van UNI Katwijk. Voorafgaand aan het hoofdprogramma, brengt hij de gasten in Latijnse sferen in de lobby van Zalencentrum Tripodia Katwijk.

Hoofdprogramma
Gastmuzikant tijdens het hoofdprogramma is jazz-accordeonist Rik Cornelissen, waarschijnlijk de meest innovatieve en veelzijdige accordeonist van Nederland en actief als componist, arrangeur, bandleider, docent en nog veel meer. Naast enkele solostukken, zal Rik ook enkele werken ten gehore brengen samen met het Groot Harmonie Orkest. Denk hierbij aan de tango Adios Nonino van Piazzolla (Maxima’s traan), muziek van Gloria Estefan en ook een mambo zal niet ontbreken!

Afsluiting
Afsluitend zal coverband WestCoast, een Katwijk-Zeese coverband, aangevuld met enkele blazers uit het Groot Harmonie Orkest, de avond een swingende afsluiting bezorgen.

Kaartverkoop
Toegangskaarten ad. € 12,50 zijn te verkrijgen via www.uni-katwijk.nl of stuur een email naar secretaris@uni-katwijk.nl.

 

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk