PopLab Night of the Bands @ Scum

poplab

Met: Hulldown, Bits and Pieces, Diamant Store, The Groovies, Popcorn en Nautical Miles Beyond

Vrijdag 2 december presenteert het Poplab van de Muziekschool Night of the Bands in jongerencentrum Scum. De zaal aan de Noordduinseweg 3 is open vanaf 19.30 uur en de optredens beginnen om 20.00 uur. Iedereen is welkom. Gratis toegang!

De volgende bands zijn te zien en te horen:

Hulldown
Deze band verrast altijd op de Night of the Bands door hun eigenzinnige stijl en overtuigende uitstraling. Stevige rock, metal en grunge waren de muzikale basis van de band, maar tegenwoordig neigen ze meer naar de New Wave sound van de 80’s. Zij zorgen elk jaar weer voor een verrassend optreden.

Bits and Pieces
Deze Nu-jazz band heeft zich ontwikkeld tot een groovende machine. De mannen zijn door hun jarenlange samenzijn goed op elkaar ingespeeld en zetten een overtuigend optreden neer. Door de sterke solo’s en goede eigen stukken pakken zij het publiek direct in.

Diamant Store
Nu de Red Leaves niet meer bestaan, hebben twee ex-leden (Jasmijn de Koning en Eva Klaassen) van deze band het initiatief genomen om een nieuwe richting in te slaan. Geen dansbare covers meer, maar stevige popsongs en eigen songs. De band wordt versterkt door gitaar, keyboards en viool waardoor de sound van de band meer folk en indie is geworden. Hierdoor komen het intieme karakter van de band en de zangkwaliteiten van Jasmijn goed tot hun recht.

The Groovies
Zij zijn de nieuwe lichting van de muziekschool: jong, energiek en vol bravoure laten zij zien dat er nieuw, jong talent in aantocht is. Ze spelen eigen songs en covers op hun manier. Misschien wel de verrassing van deze Night of the Bands.

Popcorn
Zij staat te popelen om te spelen op the Night of the Bands. Zij hebben hard gewerkt aan het ontwikkelen van nieuw repertoire en hebben niet stil gezeten. Onder leiding van Arno Francke en Kirsten Wessing maakt deze grote band hun statement op the Night of the Bands.

Nautical Miles Beyond
Een nieuwe formatie rond Nick Parlevliet en Jaap van der Plas, aangevuld met rocker pur sang Noël Zwetsloot. Zij hebben elkaar ontmoet bij Live on Stage en hadden direct een klik. Dt was al te horen bij de laatste Live on Stage. Nu presenteren ze hun band in Scum met zangeres Roos Barnhoorn als middelpunt.

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2018 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk