Zwerfafval pakken we samen op!

csm_zwerfafval_500e6fb968

De gemeente Katwijk is op zoek naar goed uitvoerbare ideeën om zwerfafval in de omgeving te verminderen. Daarom kan iedereen deze zomer meedoen met een zwerfafvalwedstrijd en een idee om zwerfafval tegen te gaan insturen via www.katwijk.nl/pakhetop. De bedenker van het leukste en best uitvoerbare idee wordt beloond met een waardecheque van 500 euro om het idee samen met de gemeente uit te voeren. De actie loopt tot 1 september.

De inzendingen worden beoordeeld door een jury, die de ideeën onder andere test op originaliteit, uitvoerbaarheid en verwacht effect. Via deze wedstrijd kunnen inwoners meedenken over het schoner maken en houden van hun buurt en het strand. Hieruit ontstaan niet alleen goede ideeën. Mensen worden zich ook bewuster van het probleem en hoe ze zelf kunnen bijdragen aan een oplossing. In juli en augustus pakken we zwerfafval samen op!

Op www.katwijk.nl/zwerfafval leest u meer over de zwerfafval aanpak van de gemeente Katwijk en wat u kunt doen om zwerfafval in uw buurt tegen te gaan.

Persbericht gemeente Katwijk

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2020 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk