Gezien bij Jinek: KKG gaat Nederland veroveren

poster katwijk kan groter

Zaterdag 17 februari bij RTV Katwijk

De nieuwe politieke partij Katwijk Kan Groter (KKG) presenteert zichzelf aanstaande zaterdag 17 februari in het programma Katwijk Centrael om 18:00 uur bij RTV Katwijk. Het korte promotiefilmpje van de KKG haalde vorige week het praatprogramma Jinek op NPO 1.

De KKG (Lijst 1A) wil de oppervlakte van Katwijk vertienvoudigen, maar als het aan lijsttrekker Ronald Tromp ligt, neemt de partij gemakshalve heel Nederland in bezit. ‘Voor het realiseren van onze grootse plannen is dat gewoon een stuk eenvoudiger’, zegt hij.

Bij de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen gaat de nieuwe politieke partij KKG (Katwijk Kan Groter, Lijst 1A) waarschijnlijk hoge ogen gooien. Volgens lijsttrekker Ronald Tromp pakt de KKG veel stemmen af van al die andere partijen die volgens hem ‘maar een beetje aanmodderen en er met de spreekwoordelijke pet naar gooien’. Tromp wil Katwijk groot maken. Twaalf miljoen euro voor een bibliotheek annex muziekschool noemt Tromp een lachertje. “Dat moet minstens 112 miljoen worden, als het niet meer is”, zegt hij. En het zwembad moet zo mega worden dat er niets anders meer te zien zal zijn aan de Piet Heinlaan.

Zendtijd
Tromp en zijn spindoctor Onno Zell zullen zaterdag 17 februari op RTV Katwijk hun megalomane plannen uit de doeken doen. Dat gebeurt in het programma Katwijk Centrael, het enige programma dat zendtijd ter beschikking wilde stellen.Zo willen de heren de Eiffeltoren uit Parijs hebben en als het mogelijk is ook het Vaticaan. Voor het gemak moet Katwijk over een jaar of tien ook de Olympische Spelen binnen kunnen halen.

“Men zal eens zien wat we allemaal voor elkaar krijgen”, zegt de energieke lijsttrekker desgevraagd. “Daarvoor ben ik bijvoorbeeld te rade gegaan bij sympathieke jongens als Trump, Erdogan, Poetin en Kim Jung Un, die me met raad en daad hebben bijgestaan. Zij hebben stuk voor stuk grootse dingen gedaan in hun land. Ik ben van plan dat ook in Katwijk te gaan doen. Vanaf nu is het Katwijk Eerst!”poster katwijk kan groter

Jinek
Het promotiefilmpje van de KKG haalde vorige week zelfs de verkiezingsrubriek van cabaretier Martijn Koning, die in het praatprogramma Jinek de ´mooiste, grappigste en meest creatieve´verkiezingsfilmpjes laat zien in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen.

Eva Jinek noemde het KKG-promotiefilmpje het ´engste´campagnefilmpje wat ze tot nu toe had gezien. Een filmpje dat volgens Koning valt in de categorie ‘absurd’.

Katwijk Centrael wordt gemaakt door Jaap Arnoldus (camera), Adri van Beelen en Ruud Minnee.

Het fragment uit Jinek is HIER te zien:

 

 

Aanstaande zaterdag 17 februari om 18:00 uur wordt ruimer aandacht besteed aan de KKG in het programma Katwijk Centrael op RTV Katwijk, kanaal 41. Ook online te zien op www.rtvkatwijk.nl.

 

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2018 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk