30 augustus: Oranjedance. Met: DJ Paul Elstak, SASH! en Klubbheads vs BoozyWoozy

thumbnail_SdM-6436

Voorverkoop gestart!!

Liefhebber van 90’s en 00’s muziek? Zet dan maar een groot kruis in je agenda, want op vrijdag 30 augustus kan jij gaan swingen op Oranjedance. Met dit jaar een zeer gevarieerde line-up: DJ Paul Elstak, SASH! en Klubbheads vs BoozyWoozy.

Er zijn van die namen die in ieders geheugen gegrift staan. DJ Paul Elstak is er daar zonder twijfel één van. De man achter vele klassiekers gaat alweer tientallen jaren mee. The Godfather of Hardcore is te zien en te horen op Oranjedance 2019. Zeker niet minder is Sash!  Een Duits eurodance-dj-producer-trio dat eind jaren 90 een aantal wereldwijde hits scoorde, waarvan Encore Une Fois en Ecuador de bekendste zijn. Wereldwijd meer dan 17 miljoen platen verkocht. De grondleggers van het gouden tijdperk van de dance, Klubbheads en DJ Boozywoozy, zijn na hun succesvolle individuele carrières samen verder gegaan onder de naam Klubbheads vs Boozywoozy. Beiden hebben een succesvol repertoire om uit te putten en daarmee zetten ze een denderende show neer voor de echte dancefan.

Wereldwijd waren de hits te horen van deze drie topacts. Als DJ’s hebben ze overal vanachter de draaitafels op stelten gezet. Van Miami tot Ibiza, van Moskou tot Las Vegas en van Oslo tot Berlijn. Er is bijna geen plek te bedenken waar ze niet zijn geweest.

Daarom dit jaar op Oranjedance in Katwijk a/d Rijn.

Kaartverkoop is reeds gestart via de website van de Oranjevereniging Katwijk a/d Rijn 

Toegang vanaf 18 jaar, locatie Oranjerockterrein in de Zanderij.

thumbnail_SdM-6436

Foto Sjon de Mol

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk