Workshop HipHop met Spek in Scum

spek

Heb je altijd al willen rappen?
Wil je je eigen track maken?
En op het podium knallen voor publiek?

Dan is dit je kans!

Vanaf maandagavond 26 september organiseert The Art Squad Katwijk (T.A.S.K.) in samenwerking met jongerencentrum Scum een hiphopworkshop voor jongeren van 12-17 jaar. De workshop wordt gegeven door de lokale, veelbelovende, hiphopartiest Spek, hij wordt sinds de zomer van 2015 omarmd door het  label Bankpioniers van Kraantje Pappie. Spek is onder meer bekend van zijn Youtube-hits Eerlijk’, Voor Een Cent’ en ‘Dichtbij’. Hij is zijn carrière zelf ook ooit begonnen via een workshop van TASK een geeft nu anderen de kans dezelfde weg te volgen.

De workshop bestaat uit zes bijeenkomsten en wordt afgesloten met een optreden voor publiek. Tijdens deze bijeenkomsten wordt er uitgebreid ingezoomd op de basistechnieken van het rappen, het schrijven van teksten en het gebruik van beats. De deelnemers leren hun eigen rap schrijven, zoeken hier beats bij en aan het eind van de workshop hebben ze hun eigen hiphoptrack gemaakt. Daarnaast wordt in de workshop  toegewerkt naar een optreden in Scum begin november als voorprogramma van een landelijk bekende surprise-act.

De workshop vindt plaats op elke maandagavond van 26 september tot en met 31 oktober van 19.00-20.00 uur in jongerencentrum Scum aan de Noordduinseweg in Katwijk.

Wil je zeker zijn van een plek?
Meld je dan snel aan door het sturen van een mailtje met je naam, 06-nummer en leeftijd naar cultuur@welzijnskwartier.nl t.a.v. Arno van den Berg. Ook voor vragen of meer info kan je hier terecht.

Wil je eerst kijken of het wat is?
Dat kan!
Kom dan op 26 september om 19:00 uur langs bij Scum voor de eerste inloopsessie. Kan je daarna altijd nog inschrijven.

Over T.A.S.K.
Onder de naam T.A.S.K. (The Art Squad Katwijk) organiseert Welzijnskwartier in samenwerking met het jongerenwerk, de jongerencentra en jongerenwebsite Kattuk.nl eigentijdse culturele workshops voor jongeren vanaf 12 jaar. De meeste workshops vinden plaats tijdens in de diverse jongerencentra en bij Kattuk.nl.  De workshops zijn een onderdeel van het CKV (cultureel Kunstzinnige Vorming) jaarprogramma van het Voortgezet Onderwijs.

Een overzicht van de activiteiten en workshops is te vinden op het eigen gedeelte van TASK hier op Kattuk.nl; www.artsquad.nl

Meer informatie over T.A.S.K. en Welzijnskwartier is te vinden op www.welzijnskwartier.nl.

Over Spek
Spek is een jonge, scherpe, nonchalante en energieke rapper uit Katwijk.  Hij begon in 2010 met het schrijven van teksten en staat nu aan het begin van zijn carrière.  In 2014 begon Spek aan zijn studie op de Herman Brood Academie en hij wordt sinds 25 augustus 2015 omarmd door het  label Bankpioniers van Kraantje Pappie.

Spek heeft met verschillende producers aan een knallende live set gewerkt. Met vaak vrolijke, dansbare muziek maakt de rapper er samen met zijn band, overal één groot feest van.  Dit heeft hij al meerdere keren bewezen met verschillende optredens. Zo heeft hij het voorprogramma verzorgd voor o.a. Kraantje Pappie en Ronnie Flex, een aantal radio-optredens gedaan en met de coverband ‘Lekker Bezig’ op grote feesten gespeeld.  Ook op Youtube is Spek geen onbekende,  daar vind je hem met zijn muziekvideo’s Eerlijk, Voor Een Cent en Dichtbij.

Op 25 april 2016 bracht hij zijn debuut-EP ‘Dichtbij’ uit. Hierop verzorgde hij niet alleen de vocalen en de mix&mastering, maar ook was de volledige productie van enkele tracks in handen van Spek zelf.

 Als Spek niet op het podium staat, vind je hem in de studio,  want hij is van plan om de komende jaren nog veel meer van zich te laten horen.  

 

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2018 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk