Evenementen

Evenementen

Street4You @ Koestal

  • Datum: 29 - mei - 2019
  • Tijd:13:00
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:Prins Bernhardlaan
  • Tickets:

Woensdag 29 mei ‘Street4You Koestal’
Straatspeeldag voor kids en jongeren op het vrije grasveld aan de Prins Bernhardlaan in de Koestal, van 13:00 tot 16:00 uur!

Gedurende de dag zullen er tal van leuke activiteiten zijn en kunt u kennis maken met de verenigingen en organisaties die actief zijn in de buurt. Deze dag is voor alle buurtbewoners en verenigingen uit de Koestal en Katwijk a/d Rijn. Bewegen en gezonde voeding lopen als een rode draad door de dag. Zo zullen er verschillende sportactiviteiten worden aangeboden en gezonde hapjes gemaakt worden. Ook voor de creatieve mens is er voldoende te doen.

Dit jaar o.a:
- DJ Experience 
- Fruit saté maken 
- Street Art 
- Coffee met een Cop 
- Springkussen (voor de kleintjes) 
- Panna opblaas sportveld ⚽️⚽️
- Sport Demonstraties

Street 4 You in de Koestal wordt georganiseerd door Jongerenwerk Welzijnskwartier KRV in samenwerking met bewoners uit de Koestal, Come4Sports – Welzijnskwartier en met hulp en medewerking van o.a. Pandora Entertainment / Pandora Feest&Funshop, Koestal4kids, Dunavie en Door Vriendschap Sterk!

Meer informatie over Street4You en onze andere activiteiten vindt u via www.welzijnskwartier.nl

De organisatie van Street 4 You zoekt nog naar vrijwilligers die deze dag willen helpen. Lijkt dit je leuk? Mail dan naar marloesdemooij@welzijnskwartier.nl

Check het Facebookevent! 

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk