Evenementen

Evenementen

Sportgala Katwijk @ Dorpshuis

  • Datum: 26 - jan - 2018
  • Tijd:18:00
  • Adres:Valkenburg
  • Locatie:Kerkweg
  • Tickets:

Op vrijdag 26 januari organiseren we voor de 3e keer het Katwijkse Sportgala en de Sportverkiezingen Katwijk. Op deze feestelijke avond belonen we bijzondere prestaties van sporters, teams, verenigingen en sportinitiatieven uit Katwijk op sportief gebied. 

Onder leiding van oud-voetballer en sportcommentator Jan van Halst en de Katwijkse Krijn Schuitemaker reiken we prijzen uit aan de Katwijkse sportman, sportvrouw, sportbelofte, sportteam en sportinnovatieprijs van 2017. We beloven een grandioos spektakel. Van sporters, voor sporters. Van Katwijkers, voor Katwijkers.

Na een succesvolle start in 2015, is het nu de derde keer dat het Sportgala Katwijk en de Katwijkse Sportverkiezingen plaatsvinden. Het belangrijkste doel van de stichting SSK is het belonen en aandacht geven aan bijzondere prestaties van professionele, recreatieve, individuele sporters, teams en verenigingen op sportief gebied. En op het gebied van organisatie, vernieuwing, binden en boeien van vrijwilligers en sporters, en het betrekken van mensen uit de samenleving voor wie gewoon meedoen niet vanzelfsprekend is.

Het jaarlijkse Sportgala Katwijk vormt daarbij een fraai eindschot. De komende finale van de Sportverkiezingen Katwijk 2017 wordt opgetuigd in het Dorpshuis te Valkenburg op vrijdag 26 januari aanstaande. Tijdens deze avond zal de jury de Katwijkse sportman, sportvrouw, sportbelofte, het sportteam en sportinnovatieprijs 2017 bekendmaken. Dit alles onder leiding van oud-voetballer en sportcommentator Jan van Halst en de Katwijkse Krijn Schuitemaker, sportverslaggever NOS. Het belooft weer een grandioos spektakel te worden, waarbij er voor iedereen wel iets te ‘winnen’ valt.

Facebook Event

Copyright ­2001-2018 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk