Evenementen

Evenementen

Signs & Wonders @ Vredeskerk

  • Datum: 15 - jun - 2018
  • Tijd:19:00
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:Baljuwplein 1
  • Tickets:

in een wereld die donker is zijn wij, tekenen en wonderen van Gods wonderbaarlijke licht.

ziet, ik en de kinderen, die mij de HEERE gegeven heeft, zijn tot tekenen en tot wonderen ( Signs & Wonders ) in Israël, Van den HEERE der heerscharen, Die op den berg Sion woont. Jesaja 8: 18 (SV)

in Signs & Wonders vieren we de vreugde van onze redding. het koor bestaat uit weeskinderen en andere kwetsbare kinderen. zij zullen nieuwe aanbiddingsmuziek vanuit Watoto kerk in Oeganda zingen. wij nodigen je uit om een ontmoeting met god te krijgen. 

De Kinderen vertellen hun krachtige getuigenis. hoe hun leven is veranderd, een doel heeft gekregen zodat zij de verandering in hun gemeenschap kunnen brengen.

het publiek zal de kans krijgen om te reageren en betrokken te raken bij Watoto. zo kunnen we meer kwetsbare vrouwen en kinderen in Afrika redden. Ze Groot brengen als leiders en zo hun land weer opbouwen.

Watoto kinderkoren reizen sinds 1994 ( Iedere keer een andere groep) over de hele wereld. zij zijn de stem voor de kinderen en, ambassadeurs voor de miljoenen Afrikaanse kinderen in nood. 

 

 

Copyright ­2001-2018 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk