Evenementen

Evenementen

Reuring aan Zee

  • Datum: 27 - jul - 2019
  • Tijd:16:00
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:Strandpaviljoens
  • Tickets:

Kom op zaterdag 27 juli naar Katwijk om te genieten van diverse soorten livemuziek!

Met je voeten in het zand en de ondergaande zon in je rug genieten van diverse soorten livemuziek? Kom op zaterdagavond 27 juli naar Katwijk! 

Ook dit jaar doen diverse strandpaviljoens in Katwijk mee aan Reuring aan Zee, ieder met een eigen programmering. Hou je van afwisseling? Hop van strandtent naar strandtent totdat je overal bent geweest. Liever de hele avond bij één paviljoen doorbrengen? Geniet van een maaltijd op het terras en blijf lekker zitten om te genieten van de livemuziek. Katwijk is hoe dan ook the place to be op 27 juli!

Nadere informatie volgt

 
Reuring aan Zee is een initiatief van de Strandpaviljoens in Katwijk. Het is een kleinschalig, afwisselend en gezellig muziekfestival. Ieder paviljoen heeft haar eigen programmering met live-muziek: van rock tot reggae. Dus hou je van afwisseling? Hop van strandtent naar strandtent totdat je overal bent geweest. Liever de hele avond bij één paviljoen doorbrengen? Geniet van een maaltijd op het terras en blijf lekker zitten tot de zon onder gaat. Reuring aan Zee wordt ieder jaar georganiseerd op de laatste zaterdag van juli. 
Copyright ­2001-2020 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk