Evenementen

Evenementen

Magic Wands + Twins @ De Nobel

  • Datum: 18 - nov - 2017
  • Tijd:19:30
  • Adres:Leiden
  • Locatie:Marktsteeg
  • Tickets:Kaarten Kopen

Magic Wands is een dream pop duo uit Nashville, Tennessee, die momenteel woont in Los Angeles, California. Ze zijn best bekend door hun melodische, catchy songs ‘Black Magic’, ‘Kaleidoscope Hearts’ en ‘Teenage Love’. Deze nummers van hun debuutalbum ‘Aloha Moon’ waren in 2012 live gelanceerd op BBC1 Radio, en zijn remixed door The XX en Crystal Fighters.

Chris en Dexy Valentine creëren muziek gebasserd op hun belangrijkste invloeden – de liefde van alle dingen: magie, liefde en dromen. In 2016 brachten ze hun tweede album “Jupiter” uit, dat werd beschreven als “mixing elementen van gothy post-punk en etherisch psych” van Brooklyn Vegan. In afwachting van hun derde album Realms, brengen Magic Wands hun dreampop-geluid naar het Verenigd Koninkrijk en Europa deze herfst.

TWINS. Denk aan: melancholisch, gelaagd en dromerig. Ontstaan als indieproject met zijn tweeën, maar inmiddels heeft TWINS een klaargestoomde liveband. De band had hun debuut tijdens Record Store Day 2017 en bracht daar de allereerste single ‘Trigger’ op cassettebandje uit. De tape ving de aandacht van 3voor12/Utrecht, wie de single omschreven als ‘subtiele sprankelende dreampop die op fraaie wijze naar een climax toewerkt’. Met een set vol dromerige melodielijnen en doordringende synths, is de band vastberaden je mee te nemen op een roadtrip in het donker.

Copyright ­2001-2018 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk