Evenementen

Evenementen

Koopjesmarkt @ Zeezijde

  • Datum: 08 - feb - 2020
  • Tijd:09:00
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:Centrum
  • Tickets:

Koopjesjagers opgelet!

Op zaterdag 8 februari is het weer Koopjesmarkt in Zeezijde Katwijk. Hét evenement voor alle shopliefhebbers die graag mooie items scoren tegen een scherpe prijs. De winkeliers zetten vanaf 9:00 uur ‘s ochtends hun marktkraampjes met de mooiste sale items voor je klaar. De hele dag kun je naar hartenlust koopjesjagen bij je favoriete winkels. Van zomer tot wintermode, schoenen tot beautyproducten, je kunt het allemaal vinden op de Koopjesmarkt in het centrum van Katwijk Aan Zee.

Het hele winkelcentrum staat in het teken van shoppen. Ontdek het brede aanbod van alle marktkraampjes en scoor je nieuwe lievelingsitems tegen een mooie prijs. Ben je niet zo’n koopjesjager maar wel een mode liefhebber? Dan kun je alvast de nieuwste voorjaarscollectie van 2020 bewonderen en inspiratie opdoen voor jouw zomer garderobe. Na alle dikke truien en glitterpanty’s komen dan eindelijk de teenslippers en zonnebrillen weer terug in de winkels, wij kunnen niet wachten!

Schrijf zaterdag 8 februari alvast in je agenda en houdt voor meer informatie de social-mediakanalen van Zeezijde Katwijk in de gaten.

Sea you in Zeezijde

Copyright ­2001-2020 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk