Evenementen

Evenementen

Kerstprojectkoor Vocalis zingt u de kerstdagen in @ Johannes de Doperkerk

  • Datum: 13 - dec - 2019
  • Tijd:20:00
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:Kerkstraat
  • Tickets:

Stille nachten, herders op de velden, koude winternachten, pril geluk in een stal en vrolijke kerstdagen, het wordt allemaal bezongen door kerstprojectkoor Vocalis bij het gratis kerstconcert vrijdag 13 december om 20.00 uur in de sfeervolle kerk van de H. Joannes de Doper in Katwijk aan de Kerkstraat 70. Kinderkoor De Vrolijke Noot verzorgt ook een gastoptreden en naast momenten van samenzang worden er ook enige kerstteksten voorgedragen. De entree is natuurlijk gratis, komt allen tezamen, en de kerkdeuren gaan om 19.30 uur open.

 

Kerstprojectkoor Vocalis, bestaande uit 35 Vocalisten en 40 projectleden, heeft in acht repetities o.l.v. dirigent Aldert Prast en muzikaal begeleider Niek van der Meij een verrassend repertoire ingestudeerd. Kerstliederen in diverse talen worden vertolkt. Er is niet alleen veel te horen maar ook te zien, en zeker niet alleen op de beide beamerschermen. 

 

Midden in de winternacht ging de kerkdeur open…

Agnes Bol, voorzitter van het koorbestuur: ,,Het is zo mooi om te horen hoe je allen ziet groeien in ook de moeilijke liederen. Maar dat zijn vaak dan ook de melodietjes die de hele week in je hoofd blijven spoken. Alleen daarom al is het een gaaf kerstconcert om te bezoeken. Samen gaan we er iets moois van maken. Uw waardering kan in klinkende munt of briefpapier worden getoond bij de deurcollecte na afloop. En dan is er aansluitend ook nog dé gezellige nazit in ‘de kleine JOANNES’. Komt allen dus vrijdag 13 december, kom tezamen zou ik zeggen!”   

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk