Evenementen

Evenementen

Kattukse Nach #2 @ Evenementenplein

  • Datum: 26 - apr - 2018
  • Tijd:20:00
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:Boulevard
  • Tickets:

AJ Plug als afsluiter op Kattukse Nach Twie

Na twee jaar van afwezigheid staat het Huis van Oranje er weer op het Evenementenplein aan de Boulevard tegenover de Voorstraat. Van 25 tot en met 27 april drie dagen muziek in een giga gezellige feesttent aan het strand!

Na de Kattukse Nach IEN op woensdag 25 april is het op donderdag 26 april tijd voor de Kattukse Nach TWIE met optredens van The Unusual en Funked Up. De Nach wordt afgesloten door de bekende Katwijkse blueszangeres AJ Plug.

Het feest wordt gestart door de onvervalste Katwijkse coverband The Unusual. Deze ervaren muzikanten spelen een repertoire waar voor elk wat wils tussen zit. Van Pink Floyd tot The Doors en van Metallica tot Billy Idol. Ze geven overal hun eigen draai aan en weten het publiek altijd prima te vermaken.

Daarna mogen de voetjes van de vloer met de Katwijkse funk & soulband Funked Up! Zij spelen grotendeels classics uit het Motown tijdperk, zoals James Brown, Elvis, Stevie Wonder, Curtis Mayfield en Ray Charles. Maar ook hedendaagse toppers als Bruno Mars, The White Stripes en zelfs Rage against the Machine komen voorbij. Allemaal overgoten met het heerlijke funk & soulsausje waar de band om bekend staat.

Als afsluiter heeft de Oranjevereniging de bekende blueszangeres AJ Plug weten te strikken voor een optreden in haar Hometown. De blonde Katwijkse werd na haar debuut in 2014 al snel een geliefde naam in de Nederlandse blues- en rockscene. Ze tourt momenteel mee met de zeer succesvolle theatershow van ‘Johan Derksen Keeps The Blues Alive’ en in juni komt er een nieuw album uit. Voor dit unplugged album zijn AJ en Klaas (partner & gitarist) vertrokken naar “Bluesvillage” Grolloo om nieuwe inspiratie op te doen. In het dorp van Harry Muskee (Cuby & the Blizzards) hebben ze een oude boerderij genaamd the “Bluesfarm” omgetoverd tot opnamestudio.

Mis het niet! Het kan niet anders dan een legendarisch optreden worden. De zangeres staat namelijk met niemand minder dan Fokke de Jong (ex- drummer Normaal) het 19 jarig gitaartalent Guy Smeets, Richard Lepelaar Bas en vaste gitarist Klaas Kuijt op het podium.

Nach TWIE start om 20 uur, de toegang is gratis en alle leeftijden zijn welkom.

De Kattukse Nach biedt een podium aan startende musici uit Katwijk en omstreken die hun eerste stappen op het muzikale pad gaan zetten. De organisatie van dit muziekfestijn is in handen van de Oranjevereniging in samenwerking met Stichting Huis van Oranje. De Kattukse Nach wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Fonds 1818.

 

Copyright ­2001-2018 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk