Evenementen

Evenementen

Inspiratieavond ondernemers @ Goud

  • Datum: 22 - jan - 2020
  • Tijd:19:30
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:Voorstraat
  • Tickets:Kaarten Kopen

Facebook Event

Op woe 22 januari staat er een inspiratieavond in de planning voor ondernemers bij GOUD aan de Voorstraat. (Vanaf 19.30 uur incl borrelhapjes en 3 drankjes)

Tijdens deze avond willen we middels een expertsessie de ins- en outs van social media bespreken. En vooral laten zien waar er kansen liggen. De sessies zullen gegeven worden door social media experts Brent Renniers en Lars van Zuilekom.

https://www.katwijk-events.nl/product/inspitatieavond-22-1-2020-kopie/

Plenaire presentatiesessie – duur 1 uur

We beginnen uiteraard met het voorstellen van de sprekers. We zullen wat over onszelf vertellen en wat voorbeelden laten zien van social media campagnes waaraan we hebben mogen werken.

Na het voorstellen van de twee sprekers is het belangrijk om “in te checken” op het onderwerp social media. Hiermee willen we wat feiten en cijfers geven betreffende social media en de ontwikkeling ervan.

Want waarom is social media belangrijk? En waarom zou je hier al ondernemer iets mee moeten doen? Het is belangrijk om dit in te zien.
Verder laten we een aantal must do’s en must not do’s zien. We geven onze visie hierop.

Welke social media kanalen zijn belangrijk? Wat is een goede social media post? En hoe bouw je een campagne op?

Met deze opzet behandelen we de ontwikkelingen van social media, gaan we in op de manier waarop het voor een bedrijf van toegevoegde waarde kan zijn. Na afloop delen we onze presentatie.

Copyright ­2001-2020 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk