Evenementen

Evenementen

Gratis theorieles Rijschool Zwanenburg

  • Datum: 02 - jul - 2019
  • Tijd:17:00
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:Dwarstraat
  • Tickets:

De gratis theorielessen door Rijschool Zwanenburg i.s.m. KattukNL in De Schuit zijn met zo’n 20-25 deelnemers per keer een groot succes. Daarom hebben we besloten er sowieso tot de zomervakantie mee door te gaan. Twee keer in de maand op dinsdag vanaf 17 uur in de tienerruimte van De Schuit aan de Dwarsstraat in Katwijk. Check alle data en info hierna… 

In samenwerking met Kattuk.nl geeft Rijschool Zwanenburg gratis theorieles voor brommer, scooter, motor, auto en ieder ander denkbaar voertuig.  Twee keer per maand op dinsdag ben je van harte welkom om je theorie-examen vast voor te bereiden! Je hoeft je niet aan te melden, je kan gewoon binnenlopen en er zitten verder geen verplichtingen aan vast. Ook ouderen die hun theoriekennis op willen halen zijn van harte welkom.

Hierna de data van de lessen. De lessen starten om 17:00 uur en duren ongeveer 1,5 uur.

Dinsdag 19 maartZwaan 8
Dinsdag 2 april
Dinsdag 16 april
Dinsdag 23 april
Dinsdag 7 mei
Dinsdag 21 mei
Dinsdag 4 juni
Dinsdag 18 juni
Dinsdag 2 juli
Dinsdag 16 juliZwaan7

We hopen je snel te zien in De Schuit.

En dat is nog niet alles! Samen met jongeren van Kattuk.nl gaat rijschoolhouder Cees aan de hand van foto’s en voorbeelden verkeersgevaarlijke en onduidelijke situaties in Katwijk onder de loep nemen. Hij gaat advies geven hoe je het best met deze situaties om kunt gaan, zodat iedereen weer veilig over straat kan. Deze adviezen zijn later ook terug te vinden op Kattuk.nl.

Heb jij nu al een verkeerssituatie waar je advies op wil?
Mail je vraag dan, liefst met foto, naar info@kattuk.nl dan geeft Cees er z.s.m. antwoord op.

Copyright ­2001-2020 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk