Evenementen

Evenementen

Gitaardag @ De Schuit

  • Datum: 15 - nov - 2019
  • Tijd:19:30
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:Voorstraat
  • Tickets:

Gitaardag Muziekschool voor iedereen die van gitaren houdt

Op initiatief van docent Alex Ouwehand organiseert Muziekschool Katwijk de Gitaardag voor leerlingen en niet-leerlingen, voor beginners en gevorderden, voor liefhebbers van akoestisch, elektrisch- én basgitaar. Noteer 15 november alvast in je agenda!

De naam zegt het al, op de Gitaardag staat de gitaar centraal. Of je nu geïnteresseerd bent in de gitaar als instrument, zelf klassiek akoestisch gitaar speelt, elektrisch of basgitaar speelt, deze dag is voor jou! De Gitaardag is in twee delen en allebei de programma’s zijn voor iedereen gratis toegankelijk.
 

Middagprogramma: Bezoek Music All In

16.00 uur start programma met een rondleiding over de gitaarafdeling. Verder zijn er een aantal demo’s zoals alles over plectrums, snaren en andere benodigdheden, alles over versterkers en effecten en een workshop snaren vervangen door Arnoud.
Aanmelden niet nodig, zorg dat je op tijd bent.
Adres: Keyserwey 63, Katwijk.
 

Avondprogramma in De Schuit

19.30 start programma met diverse optredens van o.a. ensemble akoestische gitaren, leerlingen akoestisch-, elektrisch- en basgitaar, een docentenact en een jamsessie.
Daarnaast kan je in het GITAARLAB gitaren uitproberen, kennis maken met docenten en je laten informeren over lessen, ensembles en bandjes bij de Muziekschool.
Aanmelden niet nodig.
Adres: Voorstraat 59, Katwijk.
 

Meer informatie

Ga naar de website www.muziekschoolkatwijk.nl voor meer info of volg De Muziekschool op FaceBook.
 

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk