Evenementen

Evenementen

“Geppetto” @ Mimiek’s Theater

  • Datum: 17 - feb - 2018
  • Tijd:20:15
  • Adres:Valkenburg
  • Locatie:Kerkweg
  • Tickets:Kaarten Kopen

Mimiek’s Theater brengt spanning in Dorpshuis

“Geppetto” is de voorstelling die in februari door de jongerengroep van toneelvereniging Mimiek’s Theater wordt gespeeld. Een thriller, geheel in eigen beheer geproduceerd.

De afgelopen jaren hebben de spelers van deze groep laten zien in verschillende genres te kunnen spelen. De thriller kan daar nu aan toegevoegd worden.

Het toneelstuk is zelf geschreven en ontwikkeld, onder leiding van regisseur Mario van Dijk.

Geppetto
Een gezellige vakantie, dat moest het worden. Maar helaas is daar weinig van terecht gekomen. Het mysterieuze vakantiehuis dat gehuurd is blijkt een duister verleden te hebben. En het lijkt er op dat dit verleden ook de vriendengroep achtervolgt. Wat doen ze op het moment dat één van hen vermist wordt? Zetten ze alles op alles om die persoon terug te vinden. En brengen ze daarbij zonodig offers? Of kiezen ze voor hun eigen veiligheid….

“Geppetto” wordt gespeeld in de theaterzaal van het Dorpshuis in Valkenburg (Kerkweg 3) op vrijdag 16 en zaterdag 17 februari.

Kaarten zijn in de voorverkoop (á 10 euro) te verkrijgen bij het Dorpshuis Valkenburg en Pandora Feest&Funshop Katwijk. Via de website mimiekstheater.nl kunnen de kaarten ook online worden gekocht.

Copyright ­2001-2018 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk