Evenementen

Evenementen

FRIZZZ Oranje schuimparty @ Cruijf Court

  • Datum: 17 - aug - 2018
  • Tijd:19:00
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:Molenwijk
  • Tickets:

Op vrijdag 17 augustus staat er een ‘Frizzz Oranje schuimparty’ gepland speciaal bedoeld voor jongeren vanaf 7 tm 17 jaar. Kinderen onder de 7 jaar alleen toegang met begeleiding van ouders ivm met veiligheid.

Dit jaar staat er weer een mega vet groot schuimkanon, 10.000 liter schuim, de beste dj`s en de vetste hits van nu en de afgelopen jaren, maar ook een dikke vette lichtshow en de mogelijkheid om met je vrienden of vriendinnen op de foto te gaan.

Wat wil je nog meer?

Heb je wel zin in een super vet feestje dan ben je welkom op vrijdag 17 augustus op het Johan Cruijf Court in de Molenwijk. Het terrein gaat om 19:00 uur open en we sluiten om 22 uur de entree is gratis. Het event is een activiteit voor en door jongeren zonder drugs, zonder alcohol en zonder roken Je bent pas echt stoer als je geen middelen gebruikt ! en dat je zonder deze middelen het ook super gezellig kan hebben! Dit geld ook voor de ouders.

Het evenement is een samenwerking tussen de Oranje vereniging Katwijk aan de Rijn, Welzijnskwartier, Scum, Bewonersgroep Molenwijk, en de Wijk vereniging de Molenwijk.

Nog vragen ? stel deze gerust via WhatsApp via Marcel van Tol 06 533 28 606

IMG-20180806-WA0000

 

Copyright ­2001-2018 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk