Evenementen

Evenementen

Filmavond Plus met eigenzinnig verhaal @ Hoofdbibliotheek

  • Datum: 03 - feb - 2016
  • Tijd:19:30
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:Schelpendam 1
  • Tickets:

Tijdens een filmavond Plus bij Bibliotheek Katwijk is het dubbel genieten: van een populaire film én van hapjes en drankjes. Op woensdag 3 februari om 19.30 uur staat in de Hoofdbibliotheek de eerste filmavond Plus van het jaar op het programma. Dit keer met een fijne melancholische en bewonderenswaardig eigenzinnig verhaal van regisseur Mike van Diem.

Verrassing

Deze film is gebaseerd op een verhaal van Belcampo. Wie zich bij het bedrijf Elysium meldt voor ‘de ultieme reis naar de andere wereld’, kan kiezen uit verschillende manieren. Een ongeluk met een kermisattractie bijvoorbeeld. Rustig sterven in de nabijheid van naasten. En dan is er nog ‘de surprise’: hoe, waar en wanneer blijft een raadsel, maar zodra het contract eenmaal is ondertekend is de dood onvermijdelijk. ‘Eigenlijk de meest natuurlijke manier om te gaan’, grijnst Elysiumdirecteur Mr. Jones.
In de film kiest multimiljonair Jacob van Zuylen de Wit die laatste optie: hij tekent een contract dat hem op een verrassende wijze naar de andere wereld zal helpen. Maar dan gebeurt er iets ongelooflijks. Jacob wordt voor het eerst in zijn leven verliefd, op de mooie Anne. Voor het eerst lijkt het leven hun toe te lachen, alleen blijkt het nog niet zo makkelijk om onder het contract uit te komen …

Iedereen is van harte welkom op deze filmavond Plus. Toegangskaarten zijn te koop in alle bibliotheekvestigingen en rechtstreeks hier. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Prijs: € 8,00 (inclusief hapjes/drankjes).

Geen bioscoop in Katwijk, maar gezamenlijk een film kijken in de bibliotheek is een goed alternatief.

 

Copyright ­2001-2020 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk