Evenementen

Evenementen

Filmavond @ De Bieb

  • Datum: 14 - jan - 2019
  • Tijd:19:30
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:Schelpendam
  • Tickets:Kaarten Kopen

Het wordt op maandagavond 14 januari genieten van een Britse film tijdens de eerste filmavond van het nieuwe jaar, georganiseerd door Bibliotheek Katwijk. Om 19.30 uur staat in de Hoofdbibliotheek een romantische komedie op het programma met zestigers in de hoofdrol. Maar dan wel grandioze Britse acteurs, onder wie Imelda Staunton, Celia Imrie, Timothy Spall en Joanna Lumley.

Een tweede kans?
Wanneer ‘Lady’ Sandra Abbott erachter komt dat haar echtgenoot na een huwelijk van veertig jaar een verhouding heeft met haar beste vriendin, besluit ze hem achter te laten in hun statige herenhuis en bij haar oudere zus Bif in te trekken. Hoewel familie, verschillen de twee zussen als dag en nacht: de sociaal geëngageerde Bif, die nog antikernwapenposters in haar sociale huurwoning heeft hangen, ergert zich aan de snobistische Sandra die niets moet hebben van Bifs alternatieve vrienden, onder wie woonbootbewoners Charlie en Ted. Maar die verandering van omgeving is misschien wel juist wat Sandra nodig heeft en ze voelt zich steeds meer thuis bij deze kleurrijke en energieke groep leeftijdgenoten die haar laat zien dat pensionering juist een begin is. En dat een scheiding je (liefdes)leven een frisse start kan geven. Het thema van het jezelf herontdekken na veertig jaar huwelijk wordt pakkend uitgewerkt. En dat de film leuke dansscènes heeft en ook nog even Rome aandoet, maakt het allemaal nog aantrekkelijker.

Toegangskaarten
Iedereen is van harte welkom op deze filmavond op maandagavond 14 januari om 19.30 uur in de Hoofdbibliotheek. Toegang: € 6,- voor leden en € 8,- voor niet-leden. Kaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en rechtstreeks hier. Ga naar de Kaartverkoop, kies de activiteit van uw keuze, betaal met iDEAL en print uw toegangskaart(en). De zaal is open vanaf 19.00 uur.

Geen bioscoop in Katwijk, maar gezamenlijk een film kijken in de bibliotheek is een goed alternatief.bieb

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk