Zaterdag: Hiphoptheater in De Schuit

Rutger van der Bent - Kassett-1

UPDATE: WIN VRIJKAARTEN!!

GAAF! Kattuk.nl mag 2×2 vrijkaarten weggeven! Stuur voor zaterdag 14 uur een mail naar info@kattuk.nl met als onderwerp: MC Kasset en maak kans op die kaarten!! Uit de inzendingen worden de winnaars geloot en die krijgen per mail bericht.

Weten wat je te wachten staat?
Check hier de review van Jens. Die heeft de voorstelling, samen met leerlingen Pieter Groen, gezien en was duidelijk onder de indruk.
Zaterdag 25 januari komt de hiphoptheater van MC KASSETT met hun voorstelling ‘Ode aan de Twijfel’ naar De Schuit.

Lees verder »

Holocaustmonument Levenslicht onthuld in Katwijk

licht

Op 27 januari 2020 is het 75 jaar geleden dat concentratie- en vernietigingskamp Auschwitz werd bevrijd. Over de hele wereld worden Holocaustslachtoffers herdacht. Om ook stil te staan bij de slachtoffers uit Katwijk, is van 22 januari tot en met 2 februari het tijdelijke Holocaustmonument Levenslicht te zien in de hal van het gemeentehuis. Het monument maakt deel uit van een landelijk project van het Nationaal Comité 4 en 5 mei waaraan meerdere Nederlandse gemeenten deelnemen. Zo staat Nederland gezamenlijk stil bij de verschrikkingen van de Holocaust.

Lees verder »

Katwijkse game landelijk ingezet bij voorlichting over sexting

sexting 5

Via KatwijkActueel

Foto’s door: Studio Stache

Het is ongeveer twee jaar geleden dat leerlingen van het Andreas College samen met de politie Katwijk voor het eerst het spel Shitzooi spelen. Het voorlichtingsprogramma van de politie, Sociaal Content Creators, Halt en Welzijnskwartier over sexting blijkt een succes. Het Katwijkse project won vorig jaar al een prijs en dit jaar kunnen alle scholen in Nederland het spel spelen.

Lees verder »

Warm Winter Fest biedt opnieuw grote variatie aan kleinkunst en muziek

Blokken schema WWF

Vrijdagavond 17 januari, 19.30 tot 23.00 uur in centrum Katwijk

In het centrum van Katwijk aan Zee is vrijdagavond 17 januari van 19.30 tot 23.00 uur alweer de derde editie van het gratis festival Warm Winter Fest. Muziek, theater, beleefkunst, film en literatuur op 15 verschillende locaties. De meeste optredens duren zo’n 20 minuten en worden, verspreid over de avond, meerdere keren gegeven. De bezoekers kunnen die avond dus meerdere optredens zien.

Lees verder »

Open Dagen Voortgezet Onderwijs Katwijk (e.o.)

open dag

Alle open dagen januari 2020 voortgezet onderwijs Katwijk en regio in een handig overzicht

Zit je in groep 7 of 8 van de basisschool en ben je nog op zoek naar een vervolgopleiding in het voortgezet onderwijs, dan kan je de komende weken (met je ouders/verzorgers) bijna overal een kijkje nemen.

De Katwijkse middelbare scholen Pieter Groen, Vakcollege Rijnmond, Visser t Hooft Rijnsburg, Limes praktijkonderwijs en Wellantcollege Rijnsburg houden allemaal de komende weken een open dag/open avond.

Handig om te weten welke scholen er zijn, wat ze doen en welke het best bij jou en je wensen past.

Lees verder »

Check Kattuk.FM voor info, updates en foto’s Kattukwaed Festival 19/20

kattuk fm banner

UPDATE: Rex, Steffen, Annelies, Leendert (K.) en Sander gaan het feest vastleggen in foto en video. Richard, Leendert, Stephan en de DJ’s van het DJ Cafe Scum zorgen voor de sfeerreports en KattukFM neemt een aantal DJ-mixen op.

Wil jij ook bijdragen?
Maak jij ook leuke foto’s en/of video?
Of schrijf je een sfeerreport/review?
Mail ze (of de link) dan naar info@kattuk.nl!

Lees verder »

Vuurwerk Do’s & Don’ts 2019/2020: alle regels, info, straffen en gevaren op een rij!!

vuurwerk2

Heb plezier, blijf veilig en houd de boel heel!!
UPDATES

(Gemeente Katwijk): Houd de Boel Heel – VIDEO (na lees meer)
(KatwijkActueel): Politie prankt 14-jarige presentator van jongerenkanaal Podkat (video’s onderaan bericht)

Morgen (zaterdag 28 december) start de vuurwerkverkoop. Op 28, 30 en 31 december kan je vuurwerk kopen (als je oud genoeg bent). Op zondag wordt geen vuurwerk verkocht.

Vuurwerk mag worden afgestoken tussen 31 december 18.00 uur en 1 januari 02.00 uur. Steek je buiten die tijd vuurwerk af dan riskeer je een boete van 100 euro. Ben je onder de 18 jaar, dan ga je naar Halt. Hier krijg je dan een alternatieve straf (een leer/werkstraf van bijvoorbeeld 6 uur in plaats van gevangenisstraf).

Voor bezit en afsteken illegaal vuurwerk zijn de straffen veel hoger. Je mag maximaal 25 kilo (legaal) vuurwerk per persoon kopen.

Lees verder »
1 2 3 57
Copyright ­2001-2020 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk