Artiesten

Artiesten

Raph Polak

Spotifyunnamed

Instagram

Youtube

Raphael Polak is een jonge, vrolijke en energierijke artiest uit Katwijk.  Hij begon in 2017 met het schrijven van teksten en werkt hard aan zijn carrière. Op 19 juni 2018 bracht hij, onder de naam Raph Polak, zijn debuut nummer ‘Niet Met Dem’  uit. Hij verzorgde de vocalen en Jeff Asante de productie.

De nummers van Raph Polak zijn vaak rustgevend en bedoeld voor ontspanning. Even iets waar je lekker op de bank naar kan luisteren. Hier gaat verandering in komen vertelde hij. Zijn doel is om binnenkort teksten te gaan schrijven op EDM beats.

’’De bedoeling van mijn teksten is vaak om een boodschap te brengen bij de luisteraar, maar de teksten zijn vooral als uitlaatklep geschreven om me gewoon even lekker te laten gaan en nergens anders aan te denken’’

Raph Polak is in zijn vrije tijd hard bezig met zijn muziek. Zijn doel is namelijk om een EP uit te brengen op zijn 17de verjaardag op 19/6/2019. De EP gaat ‘Difference’ heten, maar meer hierover kon hij ons helaas nog niet vertellen…

Tijdens Warm Winter Fest 2019 kon het publiek voor het eerst kennismaken met de muziek van Raph. Samen met Jeff Asante zette hij een knallend debuutoptreden neer dat absoluut smaakte naar meer.

Check de volledige concertregistratie hieronder.

 

Raph is ook te boeken als MC op evenementen. Zo heeft hij als MC gestaan bij het optreden van Famke Louise in Scum.

Hierna nog wat foto’s en posters van Raph.  Nog veel meer van Raph Polak op Kattuk.nl HIER (video’s, reviews, foto’s, info en nog veel meer)

IMG-2635

IMG-2634

Poster-VERSweb

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk