Vanavond: ChurchGoesTop2000 @ Gogo

DSC_02291-750x500

Op donderdagavond 27 december zal de Gogo Rijnsburg voor de 4e keer in het teken staan van de Top2000. De band 4Tune covert vele bekende klassiekers. Bij enkele van deze nummers delen mensen uit Rijnsburg hun persoonlijke verhaal. Waarom het nummer hen inspireert, raakt of hoop biedt.

Rond 21:45 nemen de DJ’s Willem-Paul De Mooij en Ruben Verheij het stokje over en laten de voetjes van de vloer gaan. Het belooft een fantastische avond te worden voor jong en oud. Zet hem dus in de agenda en hopelijk tot de 27e!

De GoGo (Hofweide 1, Rijnsburg) opent om 20:00 haar deuren. Om 20:30 zal de avond geopend worden en begint de band met spelen. De opbrengst van de avond is voor het project van World Servants Rijnsburg. Neem dus een gevulde portemonnee mee, want middels de baromzet, lotenverkoop en de garderobe wordt er geld ingezameld voor dit project. 

Over World Servants Rijnsburg
In de zomer van 2020 gaat een groep jongeren uit Rijnsburg naar een ontwikkelingsland toe om daar te bouwen aan verandering. Ze bouwen dan aan een gebouw, vaak een school, kliniek en soms woningen. Waar ze heen gaan wordt in april 2019 bekend, maar zeker is dat ze een groot bedrag moeten ophalen. Daar kunnen ze onze hulp goed bij gebruiken. Vandaar dat we met dit evenement het project van World Servants Rijnsburg willen ondersteunen.

Facebook Event

Kattuk.nl fotograaf Arjan jonker is ook van de partij. Foto’s vind je later deze week op de site.

church

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk