Zaterdag: Born From Pain, The Peterlees & The Filthy Ewoks @ Scum

bornn

Op 8 december hebben wij de vette hardcore band Born From Pain op ons programma staan, samen met the Peterlees en the Filthy Ewoks uit Katwijk. 

Hoeveel kan je hebben ? 3 vette hardcore bands staan voor je klaar in Scum die je compleet wegblazen. De bands die spelen zijn THE FILTHY EWOKS ,THE PETERLEES en BORN FROM PAIN. De avond bevat speciaal voor de hardcore fans een super avondje met een pit te worden. Niets is zeker, behalve dat je niet heel naar huis zal gaan en daar zijn we bij Scum fan van!

Met het Nederlandse Born From Pain halen we tijdens HARD CORE AT THE SEA de Europese hardcore-adel in huis. De band heeft ondertussen al aardig wat jaartjes op de teller staan 20 jaar, maar dat wil niet zeggen dat hun muziek op de één of andere manier heeft moeten inboeten aan kracht of passie. Meer zelfs, Born From Pain staat nog steeds garant voor een geluid dat bestaat uit een even brutale als moddervette groove, belachelijk strakke riffs en heerlijk agressieve breakdowns. Live gaan deze heren van stand compleet loos.

Zaal open 20 uur aanvang bands 21 uur. Vvk 12 euro deur 15 euro. toegang 18+. Er is een pinautomaat dus pinnen mag.

Facebook Event

bornn

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk