Update: 29-10 Boogie Brothers for Pink Ribbon in de Terp

Feesten voor het goede doel! Dat is de insteek van Mindwave Events op zaterdag 29 oktober met de Boogie Brothers for Pink Ribbon Party in De Terp in Valkenburg.Drie bands en vier deejays spelen belangeloos op deze avond, te weten Marc Perera, Henk Cassius, Jonnas, Dree, U2 tributeband Out of Control, Tot Laterz en als klap op de vuurpijl Band en Breakfast. Én nog een speciale optreden van de winnaars van de Valkenburgse Maxi Playbackshow. De kaartopbrengst van de avond gaat naar de strijd tegen borstkanker. Kijk ook op www.deterponline.nl.

Mindwave Events is vooral bekend om hun spraakmakende feesten zoals de 70’s and 80’s Parties. Dit keer willen zij iets doen voor het goede doel. Omdat enkelen van de organisatoren in hun naaste omgeving met de ziekte borstkanker waren geconfronteerd werd al snel gekozen voor Pink Ribbon. De opbrengst van deze avond gaat dan ook naar dit goede doel.

Maar wat een avond staat er gepland! Drie bands van formaat spelen de sterren van de hemel. Als eerste is het de beurt aan de U2 tributeband Out of Control. Deze Limburgse band benadert de Ierse rockband als geen ander en zorgt voor een feest van herkenning. Als tweede band zal Tot Laterz laten horen dat zij tot de top van de regio behoren. Deze unieke feestband met de meeste frontvrouwen en blazers per vierkante meter speelt van Abba tot Alanis Morisette en van Kane tot André Hazes. Hekkensluiter van de avond is de ongeëvenaarde Band & Breakfast. Ooit begonnen als een grap, uitgegroeid tot het fenomeen van Katwijk en ver daarbuiten. Van ska tot rock en van house tot pop, B&B is van alle markten thuis.

Topavond
Maar niet alleen de bands laten van zich horen, ook de deejays komen aan bod. Bekend in het circuit en gangmakers van huis uit laten deejays Dree, Jonnas, Henk Cassius en Marc Perera het aanwezige publiek een topavond beleven. Maar dat is nog niet alles, want er staat nog een speciaal optreden op het programma. Iedereen in Valkenburg heeft het over ze: de winnaars van de Maxi Playbackshow tijdens de Paardenmarkt 2011. Deze drie dames zullen nog eenmaal hun bijzondere act opvoeren en ook u zal hier nog lange tijd over napraten.

En het enige wat u hoeft te doen, is een kaartje kopen voor deze Boogie Brother for Pink Ribbon Party. Voor slechts tien euro zijn de kaarten te verkrijgen bij Topslijter Krijgsman in Katwijk, Videoland Rijnsburg en natuurlijk bij Zalencentrum De Terp in Valkenburg. Kijk ook op www.deterponline.nl of bel naar 071-4014974. De zaal gaat open om 20.00 uur en de avond begint om 20.30 uur. Het geld gaat naar het goede doel en u beleeft een superavond op zaterdag 29 oktober.

1 reactie

  1. Pingback: Kattuk.nl Uit!tips voor dit weekend @ Kattuk.nl

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk