Programma Oranjebrink Najaarsfeest

Feest, feest, gratis feest in de KBM Oranjebrink

Optreden Jan Smit is  uitverkocht.

Het programma voor de KBM Oranjebrink is gereed en tijdens het 100-jarig bestaan van de Oranjevereniging is er gekozen voor een week lang feestmuziek! Maar ook een week lang gratis feestmuziek. Met uitzondering van het optreden van Jan Smit en de 3J’s, dat is uitverkocht, zijn alle avonden gratis entree.

Woensdag 28 augustus, De Coronas, Interactieve Stand-up Pop voor elk publiek. Deze zes multi-talenten spelen alles, maar hebben het publiek als voornaamste instrument. Zij hebben het namelijk voor het zeggen tijdens de interactieve show van de Coronas.Het publiek bepaalt de muziek, muziek met een vleugje cabaret. Daarin dagen ze het publiek uit om hun muzikale wensen aan de band én de zaal kenbaar te maken door de Coronas Hotline midden in de zaal. Welke andere band heeft er 5.000 nummers in de vingers en praat er ook nog over met hun publiek?

Het laatste optreden in de Oranjebrink is op vrijdag 30 augustus. Een knallende afsluiter met DJ-Michiel, Jor-D en D!kdakkers. De DJ’s zorgen voor een avond met alle soorten muziek zoals Dance, Top40, Classics, Feest, Tropisch,  Apres-ski en de beste 90’s. De show van de D!kdakkers staat bol van vrolijke liedjes en interactie met het feestpubliek. D!kdakken betekent; Eten, Feesten, Drinken en Vrolijk zijn…….wie wil dit nu niet!

Optreden Jan Smit en 3J-s  is uitverkocht!
Donderdag 29 augustus is het concert van Jan Smit en de 3-J’s.

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk