Ontzettend Leiden CD 2006

2007
Het is weer bijna zover Leidens Ontzet, Dat betekend ook weer dat de 2e editie van Ontzettend Leiden CD uit is gekomen.


Ontzettend Leiden is een festival voor beginnende bandjes van de regio en daar hoort ook een CD bij. En ik kan je melden dat dit een fijne CD is. Hij telt 22 tracks met daarop een heel arsenaal aan bandjes uit de regio. De Cd is lekker afwisselend, er staat wat funk, rock, house, Rap/Hip Hop. En het is gewoon leuk om te horen wat er leeft in de muiziekscene hier in de Regio. Maar van de 22 tracks sprongen er toch 4 bandjes echt uit.
The George Experience,
een Mix van Soul, Funk ,Jazz in 1. En dan die mooie stem van Sarah Feirabend. Check ze op www.getgeorged.nl .
Meilof, Nederlandstalige band en gegarandeerd feestnummer. Een heerlijke Ska / Rock formatie. (*ik kan niet wachten tot hun album eindelijk uitkomt*). 
The Rudolfs, natuurlijk mag deze katwijkse band niet ontbreken op deze CD! Na goede recensies van werfpop en een spetterend optreden, mogen ze nu ook schitteren op ontzettend leiden CD 2006. Ook zijn ze te vinden op het internet: www.therudolfs.nl .
Absent Minded, deze leidse rock formatie was een goede keus om de CD mee te openen. Hij knalt, rock, vlamt en maakt ook gelijk nieuwsgierig naar wat er komen gaat op de Ontzettend Leiden CD. Check ze op: www.absentminded.nl

De CD is te krijgen in de platenzaken van Leiden

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk