Muziek maken op de iPad

garageband1

Muziek maken zonder instrument? Dat kan! Met de muziek-app Garageband op de iPad maak je zelf muziek. Hoe? Docent Pieter Hoogervorst leert het je in 10 lessen.

 Ook als je nog geen instrument speelt, kun je met deze app aan de slag. Met de handige instructies van Pieter maak je vanaf de eerste les al je eigen track. Na de cursus maak je zelf je dancetrack, makeover van een pophit of een klassiek muziekstuk.

De cursus begint op dinsdag 11 april van 16.00 – 17.00 uur. Kosten: € 97.

Schrijf je snel in; doe het voor 2 april, want vol is ook echt vol: www.muziekschoolkatwijk.nl/inschrijven. Bij bijzonderheden vermeld je dat het gaat om de cursus muziek maken op de iPad.

Muziek op je iPad
Met de Garageband-app op de iPad kun je zelf, of samen met anderen, op een heel creatieve manier muziek maken. Of het nou in de stijl van pop, klassiek, blues of dance is, maakt niets uit. Je kunt met Garageband alle kanten op en je zult verbaasd zijn over je eigen creaties.

Hoe bouw je je eigen nummer op met verschillende tracks of lagen; welke drumgrooves passen goed bij dat te gekke basloopje; wat voor effecten kun je allemaal gebruiken; hoe kun je zelf audio-opnames maken en invoegen in je eigen muziekstuk, en daarna ook nog eens bewerken? Vrijwel alles komt in deze cursus van 10 lessen aan de orde.

Om met Garageband te kunnen werken hoef je geen instrument te bespelen of iets van muziek af te weten. Docent Pieter Hoogervorst is heel bedreven in Garageband, en heeft heel wat beginnende- en doorgewinterde creatievelingen op weg geholpen in de wereld van het digitaal muziek maken.

Docent: Pieter Hoogervorst

Meer info HIER

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2018 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Dirk Ontwerpt