Zaterdag: Old school speed metal avond in Scum

Vulture promofoto 2018

Op zaterdag 16 februari organiseert Scum Katwijk een speed metal avond gebaseerd op de stijl van de jaren 80! De bands die gaan optreden zijn Vulture uit Duitsland, Bütcher uit België en Overruled uit Hoogeveen.

Vulture is opgericht in 2015. Met de demo Victim of the Blade uit 2016, debuut album The Guilotine uit 2017 en een nieuw album dat later dit jaar moet uitkomen, zijn deze Duitsers heel Europa aan het veroveren met hun snelle riffs en stampende drums!

Hetzelfde geldt voor het Belgische Bütcher, geen onbekende van Scum! Nadat ze laatst op 5 mei hier de tent hebben plat gespeeld samen met Nifelheim, hebben ze niet stil gezeten. Na veel shows gespeeld te hebben, zijn ze nieuwe nummers gaan schrijven voor het vervolg van hun debuut album uit 2017 die ook later dit jaar uit komt. Voordat dat gebeurt en ze op verschillende festivals te bewonderen, zullen ze Scum nogmaals plat walsen met black speed metal!

Overruled is ook geen vreemde. Nadat ze hier in 2012 gespeeld hebben is er flink aan de weg getimmerd! Na hun eerste demo uit 2013 hebben ze door heel Nederland gespeeld en meerder shows in België en Duitsland. Hun debuut album ‘Hybris’ hebben ze eind 2018 uitgebracht en zullen dit jaar meerdere podia overmeesteren met hun speed/thrash metal, te beginnen met Scum!

Tickets zijn te verkrijgen via www.scumkatwijk.nl voor €10 en aan de deur op de avond zelf €12.

De zaal gaat om 19:00 open de eerste band begint om 19:30,

Scum Katwijk is te vinden aan de Noordduinseweg 3.

Facebook Event

vulture

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk