Vanavond: Kattukse Nach IEN

DJ Jim

Met optredens van Nautical Miles Beyond, DJ Jaimy, DJ Christo en DJ Jim

Op woensdag 25 april vanaf 20 uur is het alweer tijd voor elfde editie van dit legendarische puur Katwijkse festival. De Kattukse Nach wordt dit jaar gehouden in een sfeervolle feesttent op het Evenementenplein aan de boulevard, dat dit jaar speciaal voor de gelegenheid is omgedoopt tot het Plein van Oranje.

Vanwege het grote aantal muzikanten wordt de Kattukse Nach dit jaar verdeeld over twee avonden. De eerste avond komen diverse lokale DJ’s aan bod en de avond daarna een aantal lokale bands. De avonden worden afgesloten met artiesten die hun sporen al ruimschoots hebben verdiend.

De eerste Nach, op 25 april, wordt geopend door de Katwijkse coverband Nautical Miles Beyond. Deze leerlingen van de muziekschool gaan het publiek vakkundig opwarmen met een set lekker in het gehoor liggende covers van The White Stripes tot Anouk.

Daarna is het de beurt aan het jonge DJ-talent Jaimy om het startsein te geven voor de Dance- en Apres Ski party. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Jaimy al diverse optredens achter de rug, waaronder een knallende set tijdens het laatste SKA oud- en nieuwfeest. Onlangs stond hij in de finale van de  Nederlandse DJ Kampioenschappen, categorie junioren (onder 18 jaar) waar hij vierde werd.

Na Jaimy neemt DJ Christo de decks over met een allroundset; een vleugje house en moombahton in een commercieel jasje. Christo heeft al zes jaar ervaring als DJ en producer en draait al zo’n vijf jaar in Cafe Stairs. Christo is een ware entertainer die precies aanvoelt wat de dansvloer nodig heeft.  

Als afsluiter hebben we de bekende DJ Jim weten te strikken om het feest op een grandioze manier af te sluiten. DJ Jim is zijn carrière begonnen in The Champ in Noordwijk, hier heeft hij zijn passie voor het entertainen van het publiek ontdekt. In de loop van de jaren heeft DJ Jim zijn brede muzieksmaak verder ontwikkeld, van de 80’s tot de dance music van nu! Hij staat erom bekende stijlen fantastisch in elkaar over te mixen en het publiek daarbij uit hun dak te laten gaan als MC.

In 2012 is DJ Jim internationaal gegaan en draaide zijn sets in bekende Après Ski bars gelegen in het grootste ski resort van Europa Val Thorens in Frankrijk. Dus als je dit jaar niet in staat bent geweest om te gaan skiën en je bent wel in voor een echte Après-ski ervaring, kom dan naar de Kattuks Nach.

De eerste Nach IEN start om 20 uur, de toegang is gratis en alle leeftijden zijn welkom.

De Kattukse Nach biedt een podium aan startende musici uit Katwijk en omstreken die hun eerste stappen op het muzikale pad gaan zetten. De organisatie van dit muziekfestijn is in handen van de Oranjevereniging in samenwerking met Stichting Huis van Oranje. De Kattukse Nach wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Fonds 1818

Facebook Event

 

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk