Wendy van Leeuwen Europees Kampioen

2019 Kamakura Europees Kampioen Wendy van Leeuwen

De 13-jarige Wendy van Leeuwen is YFL Europees Kampioen Kickboksen geworden in Amsterdam. Zondag 7 april kwam zij uit voor Boks- en Kickboksvereniging Kamakura Katwijk in de klasse onder 56 kilo op het Open Europees Kampioenschap in de Youth Fighting League. De kampioenschappen werden gehouden in de Sporthallen Zuid en in totaal deden er zo’n 700 deelnemers mee uit onder andere Nederland, Duitsland, Engeland, Spanje, België en zelfs Israël.2019 Kamakura Europees Kampioen Wendy van Leeuwen

Wendy moest het opnemen tegen een aantal Nederlandse toppers uit onder meer Utrecht en Den Haag in de klasse onder 56 kilo. De 13-jarige Katwijkse wist door techniek en gretigheid haar tegenstanders de baas te blijven en kwam telkens als een ware winnaar uit de strijd. Als erkenning voor haar kunnen mocht zij een prachtige kampioensriem in ontvangst nemen. Ook Kamakura Katwijk is ontzettend trots op deze Europees Kampioen in haar vereniging.

Kamakura Katwijk geeft boks- en kickbokslessen voor de jeugd en volwassenen in de sportzaal van De Duinroos aan de Prinses Irenelaan. Heb je interesse en wilt je een proefles volgen? Neem dan contact op met Wim van Rijn op rijnvan.wh@casema.nl of 071-4077990. Voor meer informatie over de boks- en kickbokstrainingen kunt je kijken op www.kamakurakatwijk.nl.

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk