Vrijdag en zaterdag: Haringrock Katwijk

Harinrog

INSTANT UPDATE: Haringrock kan maar maximaal 5.000 bezoekers binnen laten. De verwachting is dat op zaterdag 7 juli de opkomst groot zal zijn. Gelet dat vol ook echt vol is. Er bestaat GEEN garantie dat u dan nog binnen kunt komen. Wij bedanken u voor het begrip.

Met: De Dijk, De Kraaien, J.J. Rosa en nog veel meer. Check hierna het volledige programma en meer…

Vrijdag programma 
Under Cover, Project M, en Public Fools uit Katwijk. Daarbij worden er headliners toegevoegd zoals De Kraaien en J.J. Rosa uit Engeland.

Zaterdag programma
Diamond Dogz de David Bowie tributeband, Point South, PRO(OST), Mortey Flames en John Vooijs samen met de Katwijkse coverband Support Act. De headliner is niemand minder dan De Dijk. Omdat De Dijk voorheen toch het jaarlijkse feestje was in Tripodia voor vele Katwijkers, hebben ze besloten een volledig concert van 75 minuten te verzorgen. Wel adviseert de organisatie om op zaterdag vroegtijdig naar het festival terrein te komen want vol is vol. Wij gaan om 15:00 al open voor het publiek. De eerste band begint om 16:00. Om 23:00 is het festival afgelopen, maar word iedereen nog getrakteerd op een vuurwerkshow vanaf het strand.

Ook dit jaar verbind Haringrock zich weer met een goed doel. De Dirk Kuyt Foundation heeft zich dit jaar gemeld om samen met Haringrock weer leuke acties op touw te zetten. We hopen dan ook dat er andere organisaties en instellingen zijn die samen met ons weer een leuk bedrag op willen halen. Hebben jullie zo’n idee, meld je dan aan via onze website. Kijk ook voor meer informatie over dit mooie doel op www.dirkkuytfoundation.nl

Info
Het festival is gratis toegankelijk en vindt plaats in het 1ste weekend van juli. Op zaterdag is er een grote vrijmarkt in de nabijheid van het festival terrein. Vanaf 10:00 is er al van alles te doen in het centrum van Katwijk. Na afloop op de zaterdag is er een grote vuurwerk show wat tevens definitieve afsluiting zal zijn. Veel reuring voor jong en oud in het hart van Katwijk.

-Vrijdag 6 juli 2018, terrein open om 16:00, aanvang eerste band 18:00, einde 00:00
-Zaterdag 7 juli 2018, terrein open om 15:00, aanvang eerste band 16:00, einde 23:00
-Zaterdag 7 juli 2018, dagactiviteiten vanaf 10:00 in het Centrum en de boulevard met groot opgezetten vrijmarkt.

Locatie: Het nieuwe evenementenplein Katwijk (t.h.v. strandafgang nabij ‘t Centrum)
Entree gratis op beide dagen!
Parkeren in de parkeergarage op de boulevard direct onder het festival terrein.

Facebook Event

Meer weten?
www.haringrock.nl

 

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk