URGENTE VERMISSING!!! 33-jarige Katwijkse vermist

anja

OPROEP POLITIE KATWIJK

Urgente vermissing:

Vanaf woensdag 29 mei 2019, omstreeks 01.00 uur wordt de 33-jarige Anja vermist. Zij woont in de wijk Rijnsoever in Katwijk.

Anja is om ongeveer 01.00 lopend weg gegaan vanaf de Blauwe Bock in het centrum van Katwijk. Het is niet bekend waar zij naar toe is gegaan. Ieder spoor van haar ontbreekt.

Signalement:
- licht blauwe spijkerbroek
- zwarte schoenen

Heeft u informatie die ons kan helpen, neem dan zo spoedig mogelijk contact op via 0900-8844. U kan vragen naar de recherche van district Leiden-bollenstreek.

Ziet u haar? Bel dan 112 en geef de lokatie door.

* Zou u dit bericht zoveel mogelijk willen delen?

Hieronder updates via Facebook Politie Katwijk e.o. 

Het bericht van de urgente vermissing van Anja wordt massaal gedeeld, waarvoor onze dank. Op dit moment zijn wij nog druk bezig met rechercheren. Uiteraard monitoren wij actief de berichtgeving op social media. Bedankt voor alle tips en meldingen!

Heeft u informatie die ons kan helpen, neem dan zo spoedig mogelijk contact op via 0900-8844. U kan vragen naar de recherche van district Leiden-Bollenstreek. 

Ziet u Anja? Bel dan 112 en geef de locatie door.

Vanuit verschillende kanalen bereiken ons berichten dat er een burgerinitiatief is om opzoek te gaan naar Anja. Dit waarderen wij uiteraard ten zeerste!!

Om jullie op de hoogte te houden, er zijn momenteel collega’s onderweg met een of meerdere speurhonden. Zij zouden het waarderen als jullie hen hun werk goed laat doen.

Mochten jullie informatie hebben die kan bijdragen aan de vermissing, verzoeken wij jullie direct 112 te bellen!!

Facebook Politie Katwijk

anja

 

1 reactie

  1. Hoi - 18 juni 2019 21:28

    Verschrikkelijk arme Anja

    Beantwoorden

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk