Uitnodiging VIP Café met uitreiking vrijwilligersprijzen 2018

VIPPP

Vrijdag 7 december 2018 wordt er in het kader van de ‘Nationale Dag van de Vrijwilliger’ een feestelijke avond georganiseerd voor alle vrijwilligers in Katwijk.

Om vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties te bedanken voor hun inzet en de waardering te geven die ze verdienen, worden er in gemeente Katwijk jaarlijks de Vrijwilligersprijzen uitgereikt.

Uitnodiging VIP Café
Als dank en waardering voor alle inzet worden de vrijwilligers van gemeente Katwijk in het zonnetje gezet tijdens het VIP Café, een feestelijke bijeenkomst op vrijdag 7 december 2018, de dag van de Vrijwilliger.

Tijdens deze avond worden de gemeentelijke vrijwilligersprijzen uitgereikt . De vrijwilligersprijzen zijn een blijk van waardering naar vrijwilligers voor alles wat zij belangeloos voor de Katwijkse samenleving doen. Naast het uitreiken van de prijzen door burgemeester Cornelis Visser wordt het een avond vol gezelligheid en ontmoeting.

Locatie: Voorhof Rijnsburg, Vliet NZ 36, 2221 GN RIJNSBURG
Aanvang: 19.30 uur (19.00 uur zaal open)

Wilt u deze avond als vrijwilliger bijwonen, dan kunt u zich aanmelden door een mailtje te sturen naar vip@welzijnskwartier.nl (vermeld hierbij uw naam, organisatie en mailadres) of telefonisch via telefoonnummer: 071-4033323

VIP

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk