Twee weken achter elkaar feest in De Peuk

Not Dead Yet

Stichting Castellumpop organiseert binnenkort twee weken achter elkaar een Peuk-session in Soos de Peuk aan het Rekreatiepad in Valkenburg. Op zaterdag 27 oktober staat Not Dead Yet op het podium en op zaterdag 3 november is het tijd voor the Boys Named Sue, dé Johnny Cash tributeband van Nederland.

Not Dead Yet
Voor Not Dead Yet organiseren we graag een extra Peuk-session! De fans van deze lekkere rockband wachten al een tijdje op een optreden. Zij kunnen op 27 oktober helemaal los op nummers als China Groove van de Dooby Brothers, Rock Bottom van UFO en Whole Lotta Rosie van AC/DC.

Boys Named Sue
We zijn er trots op: De beste Johnny Cash tributeband van Nederland komt naar Valkenburg! Op zaterdag 3 november speelt de Boys Named Sue in De Peuk. Everybody loves Cash! Jong en oud zingen de liedjes van Cash mee. Met hun energie en enthousiasme maken de 5 rasmuzikanten van ieder optreden één groot feest. 

Boys named Sue speelt de liedjes van Cash niet klakkeloos na. Johnny Cash is uniek, bijzonder en niet te imiteren. Echter, de energie, opwinding, rebellie en ontroering die Cash opriep, die kun je terugvinden bij een Boys named Sue optreden. Alsof je erbij was!

Deze mannen, die allang geen boys meer zijn, weten waar ze mee bezig zijn. De band bestaat sinds 2001 en is daarmee de langstlopende tributeband voor Johnny Cash. Zij laten alle facetten van Johnny Cash horen: de country-Cash, de rockende Cash, de Gospel-Cash en de American Recordings-Cash. Herleef de bepalende rock, gospel en country van onze gezamenlijke held. Want: everybody loves Cash!

Kaarten
Kaarten voor beide Peuk-sessions zijn te koop voor € 5,00 per stuk bij Keurslagerij Timmers (Broekweg 2), Hoekstra Wheels (Torenvlietslaan 14) en Tankstation Jongeneel (Voorschoterweg 15a). Toegang vanaf 18 jaar. Kaarten zijn ook op de avond zelf aan de deur te koop. Dan betaal je € 7,50 per stuk. De zaal is steeds om 20.30 uur open.

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk