Pannenkoekendagen 2019 in aantocht!

IMG_3685

In Februari 2019 organiseert Welzijnskwartier de Pannenkoekendagen: pannenkoeken bakken voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken om de pannenkoeken vervolgens samen op te eten. Dát is de kracht van de Pannenkoekendagen….

…waardoor nieuwe ontmoetingen ontstaan en bijvoorbeeld bewoners van instellingen voor ouderen of gehandicapten een mooie middag wordt bezorgd.

Een aantal jaar geleden is dit evenement voor het eerst georganiseerd. Dankzij positieve reacties over mooie ontmoetingen is het uitgegroeid tot een jaarlijks terugkomend evenement in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Niet enkel het aantal jaren dat de Pannenkoekendagen bestaan is groeiende, ook de deelnemende partijen komen uit een steeds bredere hoek én het aantal dagen dat het evenement wordt georganiseerd. Want dit jaar vinden de Pannenkoekendagen plaats op niet twee, maar drie dagen; 6,7 en 8 Februari.

Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang en kunnen Pannenkoekenbakkers zich aanmelden. Groepjes van vier jongeren vanaf 12 jaar met één volwassen persoon begeleiding kunnen zich opgeven via het inschrijfformulier op de website www.welzijnskwartier.nl/nieuws. Zij dienen op één van de dagen beschikbaar te zijn tussen 15:30 en 19:00.

Voor vragen kun je je richten aan Sanne Alblas sannealblas@welzijnskwartier.nl

 

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk