Nobel Award voor muziek weer van start

Nobel

Ben of ken jij een getalenteerde muzikant, singer-songwriter, rapper, producer of speel je in een geweldige band? Dan is dit jouw moment, want inschrijven voor de Nobel Award voor muziek is vanaf heden weer mogelijk.

Aanmelden staat vrij voor álle acts uit Nederland die popmuziek in de breedste zin van het woord maken (van singer/songwriter tot metal, van hip-hop tot EDM), zolang het maar eigen nummers zijn (geen covers) en er live op het podium gemusiceerd wordt.

De door een professionele jury geselecteerde artiesten zullen in het najaar op diverse locaties in Leiden strijden om het uitgebreide prijzenpakket bestaande uit studiotijd, optredens, fotoshoot en gear. Naast Gebr. De Nobel zullen dit jaar de voorrondes ook plaats vinden bij Muziekhuis BplusC / Qbus, Galerie café de Leidsche Lente en de Vrijplaats Leiden.

Buiten de jury heeft natuurlijk ook het publiek de mogelijkheid om zijn of haar favoriete artiest een ronde verder te stemmen en wie weet win jij tijdens de ‘grande finale’ in Gebr. de Nobel het extra duwtje in de rug voor jouw succesvolle muziekcarrière.

Inschrijven kan nog tot 31 juli 2019, via de website van de Nobel Award:  www.nobelaward.nl

© Foto: Coenb@xs4all.nlNobel

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk