Line-up Kattukse Nach boordevol jong Katwijks talent

Nach poster goeie

UPDATE: De Kattukse Nach gaat door!!

JVC De Schuit stelt grote zaal beschikbaar

Vandaag hebben we met de Oranjevereniging Katwijk aan Zee, JVC De Schuit en gemeente Katwijk in goed overleg besloten de Kattukse Nach van buiten naar binnen te verplaatsen.

Om de buurt te ontzien wordt de Kattukse Nach nu in de grote zaal van JVC De Schuit gehouden.  

We zijn blij dat het evenement naar binnen verplaatst kan worden, met dank aan JVC De Schuit. We starten morgen gewoon om 19:00 uur en verzoeken iedereen op tijd te komen, want vol is vol.

Eerdere bericht:

Met: FeestDJ Jaap, Two Faces, Nautical Miles Beyond, Mick Spek en The Sellouts
Woensdagavond 26 april van 19-23 uur
Festivalterrein De Schuit, Dwarsstraat, Katwijk

De Kattukse Nach geeft jong, lokaal talent de kans om te spelen voor een groot publiek. Op woensdagavond 26 april vindt alweer de tiende editie van dit legendarische puur Katwijkse festival plaats. Deze keer niet in de feesttent van het Huis van Oranje, maar op het festivalterrein van het Schuit Koningsdagfestival in de grote zaal van De Schuit. Drie jonge, uiterst getalenteerde Katwijkse bands en twee dj’s presenteren zich aan het Katwijkse publiek en gaan er een gigantisch feest van maken, onder leiding van ons aller Vink.

NauticalOp het programma dit jaar de veelbelovende pop/rock coverband Nautical Miles Beyond.

Deze band, gecoacht door het PopLab van de Muziekschool, staat na wat kleinere optredens in Scum en de Boemerang voor het eerst op een groot podium tijdens een festival.

Spannend? Ja! Maar ze gaan het op zeker waarmaken.

 

spekmick

Het jonge, scherpe, veelzijdige en energieke hiphoptalent Mick Spek is allang geen onbekende meer in Katwijk en omstreken. Zeker niet na zijn daverende show tijdens SKA Oud en Nieuw in de ramvolle FullHouse area. Moshpit, Wall of Death, de tent ging helemaal stuk! 

Vorig jaar bracht Mick Spek zijn debuut-EP ‘Dichtbij’ (recensie) uit en live schakelt hij nog een paar tandjes bij totdat echt iedereen staat te springen. 

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!

Als hoofdact hebben we The Sellouts weten te strikken, voorheen ook wel bekend als Lekker Bezig. sellouts

Verwacht geen liefdes geneuzel, geen zoetsappige liedjes, maar stampende platen uit de hitparade, en dat allemaal in medleys! Rock, pop, je gaat van alles horen.

Wij zijn The Sellouts en zetten de boel op stelten. Dus!

Voor, na en tussen de optredens door gaat FeestDJ Jaap de lekkerste hits van de afgelopen jaren draaien. Van 80-ies classic hits tot de nieuwste tracks, alles komt voorbij in een strakke feestmix van deze mixmeester.

2faceswebOp de valreep is het nieuwe, anonieme, DJduo Two Faces aan de line-up toegevoegd. De Kattukse Nach word dé aftrap van ons zwart-witte avontuur, want wij gaan bouwen aan de weg naar succes, en tegelijkertijd slopen we elk feest of evenement.

Two Faces draait een mengeling van twee soorten muziek; Moombahton & House, ze noemen het Moomhouse. 

Shake that booty on the dancefloor!

Het belooft weer een waar spektakel te worden, dus mis het niet. De Kattukse Nach start dit keer al om 19:00 uur en gaat door tot 23:00 uur. De toegang is gratis en iedereen van alle leeftijden is van harte welkom om mee te komen feesten. Let op: onder 18 geen alcohol. Bij de ingang wordt op leeftijd gecontroleerd, dus neem je ID-bewijs mee.

Later meer info over de Nach en de line-up. Hou Kattuk.nl goed in de gaten voor de laatste updates.

Facebook Event

De Kattukse Nach wordt mogelijk gemaakt door de Oranjevereniging Katwijk aan Zee in samenwerking met jongerenwebsite Kattuk.nl. Speciale dank gaat uit naar De Schuit voor het ter beschikking stellen van het festivalterrein.

Hierna alvast wat voorpretvideo’s en mixen. Later nog veel meer…

 

Nach poster goeie

 

 

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2018 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Dirk Ontwerpt