Kerstfest 2008 (o.a. met Rude Rich and the High Notes): Houd 27 december vrij!

De hele dag en avond culturele activiteiten en optredens van o.a. Rude Rich and the High Notes

Houd 27 december zeker vrij, want dan moet beslist je naar Kerstfest 2008! Dit is hét gratis toegankelijke jongerencultuur festival van Katwijk, dat gehouden zal worden in Scum en de tenten van het SKA Oud en Nieuwfeest.

Culturele activiteiten
Vanaf 2 uur ‘s middags zijn de tenten op de parkeerplaats Noordduinen open voor publiek. Er zijn dan al een aantal activiteiten te doen en te zien. Er kan geskate worden op een indoor skateramp, graffiti worden gespoten, of meegedaan worden met een breakdance workshop. Daarnaast is er ‘s middags ook al voldoende muziek te beluisteren of zelf te maken.

Open podium voor bands en DJ’s
Tussen 14.00 uur en 19.30 uur is er de mogelijkheid voor DJ’s en bands om hun muzikale talent te laten horen tijdens het open podium. Bands kunnen terecht op het podium van de Bravo tent, waar gitaarversterkers, een drumstel en zanginstallatie staan opgesteld. Het enige wat daar nog nodig is zijn instrumenten en mensen die ze kunnen bespelen. Zorg dus voor wat muziek in de Bravo en neem je gitaar, keyboard, saxofoon of triangel mee en kom jammen!
Ook DJ´s krijgen de mogelijkheid om te laten horen wat ze kunnen, dus neem die platentas mee! DJ Estaloca van de Beat Providers zal beginnende DJ´s ondersteunen bij het draaien van de platen. Gevorderde DJ´s kunnen zelf hun gang gaan in een 3om3 systeem. Kijk op www.kattuk.nl voor meer informatie over het open podium.

Debat jongeren en cultuur
Om 19.30 uur begint een debat dat wordt georganiseerd door de Stichting Politieke Jeugdparticipatie Katwijk. Het debat zal gaan over jongeren en cultuur in Katwijk en iedereen is uitgenodigd om zijn of haar mening te laten horen. Wethouder Hans Vingerling (jeugd- en jongerenbeleid), Huig Plug (JVC De Schuit), Hendrik Jaap Krabbendam (CKV docent Welland College) en Arno van den Berg (Factor W, Kattuk.nl) zullen plaats nemen als deskundigen in een panel tijdens deze discussie. Het debat zal geleid worden door Leon Krijgsman, bekend van onder andere lokale en nationale televisie.
Aansluitend op dit debat zal er een comedyvoorstelling door de Hyena’s worden geven voor de deelnemers van het debat.

Bands in Scum
Scum zal vanaf 21.00 uur haar deuren openen om een podium te bieden voor 4 bands. De eerste drie bands zijn gekozen door bezoekers van de website Kattuk.nl. Om 21.00 uur zal de Katwijkse band Rock NL de avond openen, gevolgd door de andere Katwijkse band White Clouds, die om 21.30 beginnen. De laatste band die is uitgekozen is Ravolva uit Lisse. Zij zullen tussen 22.00 en 22.30 uur optreden.

Rude Rich and the High Notes op Kerstfest 2008.

Om 23.00 uur begint de band Rude Rich and the High Notes met hun authentieke Jamaicaanse ska, rocksteady en early reggae muziek. Deze band heeft in het verleden al in verschillende grote zalen in Nederland gestaan en heeft een jaar geleden al eens gespeeld in De Schuit. Het optreden dat stond gepland tijdens Zomercarrousel 2008 werd op het allerlaatste moment geannuleerd, maar deze keer zal het optreden toch zeker plaats gaan vinden.
Na afloop van Rude Rich and the High Notes zal één van de DJ’s van het 120dB DJ Team tot 2 uur het publiek vermaken met het draaien van zijn platen.

Zeker de moeite waard dus om langs te komen tijdens dit gratis toegankelijke festival, Kerstfest 2008!

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk