Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Kattuk.FM zoekt jonge radiomakers, bands, dj’s en andere muziekliefhebbers

Blog

Kattuk.FM zoekt jonge radiomakers, bands, dj’s en andere muziekliefhebbers

Het jongerenradioprogramma Kattuk.FM heeft een doorstart gemaakt en is voortaan elke zaterdagnacht tussen 00:00 en 02:00 uur te horen op RTVKatwijk.

Samen met Kattuk.NL gaat Kattuk.FM zorgen voor een supergave wekelijkse show met optredens van jonge Katwijkse bands en dj’s, lokaal muziek- en uitgaansnieuws, jongerennieuws, interviews, prijsvragen, win-acties en elke week een thema-mix van een andere lokale dj. De uitzendingen worden van te voren op doordeweekse avonden opgenomen in de radiostudio bij Kattuk.NL in de kelder van Huize Callao.

Kattuk.FM verzorgt de uitzendingen i.s.m. de muziekredactie van Kattuk.NL. We zoeken nog radiomakers en muziekliefhebbers vanaf 12 jaar die mee willen helpen met de uitzendingen en de muziekredactie van Kattuk.nl. Ook als je nog nooit eerder radio het gemaakt ben je van harte welkom om het te komen proberen. Verder zoeken we nog  lokale bands en dj’s die in de uitzending op willen komen treden in de studio. Plug and Play. Volledige backline en dj-set staan voor je klaar! Als je al mooie opnamen hebt van je band of dj-mix dan kan je ze via wetransfer mailen, stuur dan wel een bio en setlist mee.

Wil je meedoen?
Stuur een mail of je muziek naar info@kattuk.nl, dan spreken we z.s.m. af.

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X