Inschrijving Grote Prijs van de Bollenstreek van start

GPVDB_Banner2016_720x300

Ben of ken jij een getalenteerde muzikant, singer-songwriter, rapper, producer of speel je in een geweldige band en kom je uit de Rijn-, Duin- en Bollenstreek? It’s your time to shine, want vanaf heden zijn de inschrijvingen voor de Grote Prijs van de Bollenstreek open. Tientallen artiesten (vooralsnog zonder platencontract) zullen in het najaar strijden om de vele prijzen en de eer, verspreid over vijf voorrondes, een halve finale en een grande finale in Gebr. De Nobel (Leiden).  

Elke uithoek van de popmuziek is welkom – van country tot death metal en van palingsound tot dubstep – zolang het materiaal maar zelfgeschreven en/of gecomponeerd is. Andere vereisten zijn onder meer een scherpe persfoto, een (Nederlandstalige) bio en geluidsopnamen van goede kwaliteit.  

Na het sluiten van de inschrijving op 31 juli (tijd zat dus om je repertoire een boost te geven!) zal de jury zich buigen over de ingezonden opnames en een selectie maken voor de voorrondes die ook dit jaar zullen plaatsvinden in verschillende poppodia verspreid door de regio.  

Wie weet sta je straks voor een volle Qbus (Leiden), Duycker (Hoofddorp), Solution (Hillegom), Ex-Voto (Voorhout), Fascinus (Sassenheim) of Scum (Katwijk). En misschien, als je de jury en het publiek weet te overtuigen, wordt je in december in Gebr. De Nobel (Leiden) gekroond tot ‘Beste act van de Bollenstreek’ en win je daarbij een boordevol prijzenpakket.

Inschrijven kan vanaf 1 april tot 31 juli, via de website van de Grote Prijs van de Bollenstreek.  

www.gpvdb.com
www.facebook.com/gpvdb
www.twitter.com/gpvdb

poster gpvdb

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk