Feest der herkenning tijdens OranjeFest op Koningsdag

under-cover

Met optredens van: Ampsalad, Project M., Undercover en Refill

OranjeFest maakt zich op voor de tweede editie. Na het grote succes van vorig jaar kunnen bezoekers op Koningsdag van 13:00-19:00 uur weer ouwerwets gezellig rocken op het terras van de Branding aan de Voorstraat. Verwacht een middag vol scheurende gitaren en veel oude bekenden.

AmpSalad
Speciaal voor deze gelegenheid speelt AmpSalad een heerlijke portie vuige en stevige rockcovers met veel swing en groove, maar ook een paar schaarse zwoele momenten en soms een tikje alternatief…

Project M
Coverband Project M is ontstaan uit de Nederlandstalige coverband Altijd Wat. De setlist is verder uitgebreidmet toffe, internationale hits en zo is een uitgebreid repertoire ontstaan met niet altijd voor de hand liggende, maar wel altijd bekende nummers. Kortom; een allround coverband voor en door echte muziekliefhebbers die ‘t publiek en zichzelf graag naar ‘t zin maken!

Under Cover (foto)
Under Cover is een rock coverband uit Katwijk die al heel wat jaren bezig is. De oorsprong van de band is al vanaf 1995. Na de nodige personeelswisselingen staat er nu een dijk van band die uitblinkt in strakke en gedegen optredens met de lekkerste covers uit de rockhistorie.

Refill
De vijfmansformatie Refill covert de allerbeste en vetste rocksongs van de laatste vijf decennia. Van Queen tot Led Zeppelin. Soms wordt er een extra zijstap gemaakt richting de blues, waarvoor de rauwe, gepassioneerde stem van vocaliste Sabine van der Loos zich uitstekend leent.

Al met al meer dan genoeg reden om op Koningsdag gezellig langs te komen op OranjeFest bij de Branding. Hou de Facebookpagina van De Branding/keldertje goed in de gaten voor de laatste updates.

 

 

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2018 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Dirk Ontwerpt