STEMMEN! Jouw favo band en DJ op de Kattukse Nach 2016!

Foto: Aad Nieuwland

UPDATE: Gelukt!! De polls staan online op FB. Klik HIER om te stemmen voor je favo band en HIER voor je favo DJ. Oh ja vergeet niet de Facebookpagina van Kattuk.nl gelijk te liken om op de hoogte te blijven!!

De bands in de poll: Them Novelists, The Filthy Ewoks, Skir, Lilith, The Peterlees, Trabant, Greg A Man, All Recovered
De DJ’s in de poll: DJ Prevento, DJ Bart, Tropical Party Soundsystem, DJ Britannica

Stemmen kan tot en met vrijdag 8 april 20 uur. De twee populairste bands en de populairste DJ krijgen een plek op het podium en er zijn twee wildcards. Eén wildcard wordt verkozen door de Huis Van Oranje commissie en één wildcard wordt vergeven door Kattuk.nl. De gekozen bands en dj’s krijgen elk een half uur om te spelen in het Huis van Oranje. De organisatie bepaalt de volgorde van spelen. Als hoofdact van de Kattukse Nach staat vanaf 23 uur de band Mortey Flames op het podium.

De uitslag van de poll en de wildcards worden in een speciale uitzending van het radioprogramma KattukFM bekendgemaakt. Deze uitzending wordt live opgenomen op vrijdag 15 april vanaf 20 uur bij Kattuk.nl in de kelder van Huize Callao, Callaoweg 1 Katwijk. Er staat hier ook een volledige backline en DJ-set. Alle bands en DJ’s zijn van harte welkom om live te komen spelen. Laat dit wel even van te voren weten ivm de planning van de uitzending. De uitzending wordt live gestreamd via internet en is op zaterdag 16 april van 00:00-02:00 uur terug te luisteren op RTVKatwijk.

Vanaf morgen wordt alle info, foto’s en muziek van de bands en DJ’s op Kattuk.nl geplaatst.

Hierna de eerdere updates en berichten….

UPDATE: Wat gedoe met het opzetten van een betrouwbare (en betaalbare) poll. Gaan we uitkomen. Vanaf vanavond kan er gestemd worden!!

UPDATE: De inschrijving is gesloten. Uit de inzendingen maakt de organisatie een selectie van bands en DJ’s die gaan strijden om een plek op het podium via een poll die dinsdag van start gaat. Meeste stemmen gelden. De twee populairste bands en de DJ met de meeste stemmen staan sowieso op het podium tijdens de Kattukse Nach. Daarnaast zijn er 2 wildcards te vergeven. 1 door Kattuk.nl en 1 door het Huis van Oranje. Later meer…

UPDATE: Durf jij de strijd aan met o.a. All Recovered, Skir, Greg A Man, T.F.E., Trabant, The Peterlees, DJ Prevento, DJ Bart, Tropical Soundsystem en meer? Meld je dan snel aan!!  Vandaag is de laatste dag dat je aan kan melden.

Katwijkse bands en DJ’s opgelet! Jullie kunnen je vanaf nu inschrijven voor alweer de negende editie van de Kattukse Nach op dinsdag 26 april. Drie Katwijkse bands en twee Katwijkse DJ’s krijgen de kans om in een volle feesttent te spelen voor een enthousiast publiek.

Het heeft even geduurd, maar na een afwezigheid van een jaar is de legendarische Kattukse Nach weer terug! Op de avond voor Koningsdag gaat het weer volledig los in de feesttent van het Huis van Oranje. De feesttent staat deze keer niet op parkeerterrein Noord, maar op het evenementenplein aan de Boulevard.

Het Huis Van Oranje geeft soloartiesten, bands met eigen werk, coverbands, tributebands en DJ’s de kans om op te treden voor groot publiek.  Alles is voor de bands en DJ’s geregeld. De organisatie zorgt voor een professionele backline en DJ-gear. Bovendien worden de artiesten flink promotioneel in het zonnetje gezet. Zo komt Kattuk.nl met een speciale promotie rondom iedere act en worden er foto- en filmopnamen gemaakt die de artiesten mee naar huis krijgen.

Naast de ervaring van het spelen voor groot publiek houden bands en DJ’s er dus een mooie herinnering aan over en een duwtje in de goede richting. En dat is niet alles! Er vallen ook nog mooie prijzen te winnen voor de band en DJ die de publieksprijs met de meeste stemmen uit de zaal wint.

Inschrijven

Dit wil je als band of DJ meemaken!  Je kunt je vanaf nu t/m donderdag 24 maart inschrijven door een zo uitgebreid mogelijke mail te sturen naar info@kattuk.nl met daarin een biografie, motivatie, foto en MP3’s. Voor DJ’s is het wel van belang dat je feestmuziek, EDM, House of Top 40 muziek draait.

Uit de inzendingen maakt Kattuk.nl samen met het Huis van Oranje een selectie van maximaal 10 bands en 10 DJ’s. Vanaf 28 maart tot en met 8 april kan er op deze bands en DJ’s gestemd worden via een poll op de Facebookpagina van Kattuk.nl.  

De twee populairste bands en de populairste DJ krijgen een plek op het podium en er zijn twee wildcards. Eén wildcard wordt verkozen door de Huis Van Oranje commissie en één wildcard wordt vergeven door Kattuk.nl. Op zaterdag 9 april worden de winnaars van de poll en de wildcards bekendgemaakt. De organisatie bepaalt de volgorde van spelen.

Schrijf je dus nu in en laat Katwijk horen wat je in huis hebt!

Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door de Oranjevereniging Katwijk aan Zee, Het Huis Van Oranje en Kattuk.nl.

Foto: The Rudolfs @ De Kattukse Nach. Door: Aad Nieuwland 

Nach 2016

 

3 comments

 1. Harry Balefonte - 29 maart 2016 10:18

  Tropical Party Sound System for sure…

  Beantwoorden
 2. Johan Schaap - 30 maart 2016 11:27

  Zeker te weten Tropical Party Sound System!
  Het schijnt dat de DJ pas een grote partij hawaii-slingers en meer zooi heeft ingekocht speciaal voor dit optreden…..

  Beantwoorden
 3. Pingback: Vrijdagavond: Bekendmaking bands en dj’s Kattukse Nach 2016 ★ Kattuk.nl

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk