Band and Breakfast werkt samen voor Serious Request

Update:

Het Glazen Huis, onderdeel van de bekende inzamelingsactie van radiostation 3FM en het Rode Kruis, Serious Request, staat dit jaar van 18 tot en met 24 december op de Beestenmarkt in Leiden. Drie DJ’s van 3FM worden een week lang opgesloten in dit Glazen Huis en zullen daar non-stop radio maken zonder te eten. De komst van dit landelijke evenement naar Leiden was voor Band & Breakfast aanleiding iets ludieks te doen en dit goede doel te steunen.

De week voor Kerst staat inmiddels volgepland met allerlei optredens voor Serious Request. Maar Band & Breakfast probeert altijd een stapje verder te gaan. Via een van hun optredens eerder dit jaar kwamen zij in contact met Jon Bakker, filelezer bij de ANWB en onder andere te horen op Radio 1 en 3FM. Band & Breakfast vatte het wilde plan op een nummer met deze bekende stem te maken. Twee weken later werd in The Box Studios in Katwijk het nummer ‘Serious Request’ opgenomen en de plaat was een feit. Jon Bakker rapt onder begeleiding van Band & Breakfast, speciaal voor Serious Request.

Het nummer is inmiddels al een aantal keer gepromoot op 3FM door DJ’s Giel Beelen en Gerard Ekdom en is voor maar 1 euro te downloaden. Links naar bijvoorbeeld iTunes en de webshop van de Free Record Shop staan op www.bandandbreakfast.nl/download. De volledige downloadopbrengst wordt gedoneerd aan de actie Serious Request.

Dus download en doneer via www.bandandbreakfast.nl/download

———————————————————————————————————–

Band and Breakfast heeft wel een heel aparte manier gevonden om geld in te zamelen voor 3FM Serious Request. Zij hebben vorige week met niemand minder dan Jon bakker, file-opleesmeneer van de ANWB, een single gemaakt die nu oa.via de iTunes store te downloaden is.

Ook Giel van 3FM heeft het nummer opgemerkt, met dank aan Jon Bakker die hem aan de man gebracht heeft. De plaat is nu al meerdere malen gedraaid tijdens het file lezen.

Volgens Gerard Ekdom zal de plaat niet meer dan 4 euro opbrengen maar de mannen van Band en Breakfast denken hier anders over. The Box Studios is bezig om het nummer op zoveel mogelijk gangbare downloadkanalen te zetten zodat iedereen hem kan downloaden. Het nummer kost ongeveer 1 euro en de opbrengst gaat uiteraard naar het Gazen huis.

Ben je benieuwd naar het nummer dan kun je hem oa. hier downloaden:
iTunes
Downloadmusic.nl
FreeRecordShop.nl
Zazell

 

 

Zeg je zegje

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk