13 mei: Jubileum Open Dag Katwijkse Zeeverkenners

PR - Katwijkse Zeeverkenners

Nu de temperaturen weer zijn opgelopen, de boten op het water zijn en iedereen op zoek is naar verkoeling keert de 5de editie van de open dag van de Katwijkse Zeeverkenners weer terug. Altijd al een middag willen doorbrengen bij één van de grootste en leukste jongeren verenigingen uit Katwijk en Nederland? Dit is je kans!

Natuurlijk hebben de Katwijkse Zeeverkenners veel meer te bieden dan alleen zeilen op zaterdag. Als je nieuwsgierig bent naar wat we nog meer doen of als je er altijd al eens een kijkje hebt willen nemen, kom dan op zaterdag 13 mei vanaf 13.00 uur langs op ‘t Troephuis (ons clubhuis) achterin de Schutterswei.

Uitdagende activiteiten
Voor jong en oud zijn er verschillende leuke activiteiten te doen rondom ‘t Troephuis van de zeeverkenners. ’t Troephuis en het omliggende gebied is voor één dag omgebouwd tot een pretpark. Met activiteiten als een klimmen en klauteren, verschillende springkussens, zeilen met één van de lelievletten, een rondvaart met de slepers, een stormbaan over het water, een tentenkamp met uiteraard kampvuur en het jaarlijks evenementenplein met uitdagende activiteiten (voor het evenementenplein kan je je aanmelden bij het welkomstkraampje). Kortom er is voor iedereen die van water, avontuur en uitdagingen houdt genoeg te beleven.

Visje en loterij
Ook aan de volwassenen is gedacht, zij kunnen genieten in het zonnetje op het terras, een praatje maken, een visje eten en meedoen met de loterij die weer een groot succes wordt met fantastische prijzen. De volledige opbrengst van de loterij zal ten goede komen aan het vervangen van de 31 slaaptenten naar duurzame eigen ontwerptenten.

Nieuwsgierig?
Er is alle mogelijkheid om informatie in te winnen over de Katwijkse Zeeverkenners. Lijkt het je sowieso leuk om eens een dagje mee te draaien met één van de watergroepen? Dat kan, kijk hiervoor op de website www.katwijksezeeverkenners.nl

De open dag vindt plaats op zaterdag 13 mei tussen 13:00 en 16:30 uur bij ’t Troephuis in de Schutterswei in Katwijk aan de Rijn.

Weten wat er nog meer te doen is of wil je op de hoogte gehouden worden van andere activiteiten en evenementen? Like ons op Facebook!!

 

Copyright ­2001-2017 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Dirk Ontwerpt