Evenementen

Evenementen

Workshop fotografie @ Bieb

  • Datum: 18 - feb - 2019
  • Tijd:19:00
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:HoofdBibliotheek schelpendam
  • Tickets:

Wil je in één avond meer te weten komen over je camera, dan is hier een tip: geef je snel op voor de workshop van Hans Kruyt ‘Leer je fotocamera kennen’. Op maandag 18 februari om 19.30 uur leidt Hans Kruyt van fotospeciaalzaak Foto Kruyt je op een handige manier langs de basismogelijkheden van je camera en helpt je om nog mooiere foto’s te maken.

 

Hoe zit je camera in elkaar? De workshop ‘Leer je fotocamera kennen’ bestaat uit het leren omgaan met de diverse knoppen van je instelbare fotocamera zodat je je toestel ook eens van de automatische stand durft af te halen. Het wordt duidelijk hoe je camera technisch in elkaar zit en wat je met de diverse knoppen kunt doen en bereiken. Onderwerpen die aan bod komen, zijn onder meer sluitertijd, diafragma, isowaarde en de plusminknop.

Wil je op een prettige manier meer inzicht krijgen in je camera, dan kan de ervaren fotokenner Hans Kruyt je in korte tijd heel veel bijbrengen. Een buitenkansje!

 

Meedoen? Er kunnen maximaal 30 personen meedoen aan de workshop van Hans Kruyt op maandag 18 februari in de Hoofdbibliotheek. De workshop begint om 19.30 uur en vanaf 19.00 uur kun je binnenlopen in de bieb. Toegangskaarten zijn te koop in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en via de kaartverkoop op www.bibliotheekkatwijk.nl. Prijs voor leden € 6,- en voor niet-leden € 8,-. En neem gerust je camera gratis mee….

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk