Evenementen

Evenementen

Warm Winter Fest @ Poppodium The Pocket

  • Datum: 18 - jan - 2019
  • Tijd:19:30
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:Badstraat
  • Tickets:

Facebook Event

Café The Pocket is één van de 17 locaties die deelneemt aan het Warm Winter Fest (WWF). De bijdrage van The Pocket bestaat uit vier blokken van 20 minuten stand-upcomedy (1e blok aanvang 19.30 uur, daarna 20.30, 21.30 en 22.30 uur) en daar tussendoor drie blokken akoestische muziek, verzorgd door de gerenommeerde Katwijkse band Support Act. Mensen die bekend zijn met het fenomeen stand-upcomedy zullen wellicht weten dat hun optredens niet altijd geschikt zijn voor hen die tere zieltjes hebben of lange tenen. U bent dus gewaarschuwd.

In het officiële programma van het WWF staat wat ongelukkig vermeld dat Support Act slechts 10 minuten per blokje speelt maar dat is zeker langer want The Pocket laat de bezoekers tussen de comedians natuurlijk niet een half uur zonder muziek zitten. Na het officiële programma gaat Support Act vanaf 23.00 uur nog lekker los op ons poppodium.


Voor het complete programma van het Warm Winter Fest, volg de berichtgeving daarover op de facebookpagina van de organisatie

 

Copyright ­2001-2019 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Made by Dirk