Evenementen

Evenementen

Vitaal trainer Bootcamp voor KWF Kankerbestrijding @AVR Terrein

  • Datum: 07 - jun - 2017
  • Tijd:19:30
  • Adres:Katwijk
  • Locatie:Olympiaweg 2
  • Tickets:

Vitaal trainer Bootcamp voor KWF Kankerbestrijding

Op woensdag 7 juni a.s. wordt een Bootcamp georganiseerd door Vitaal trainer. Met deze actie wordt geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding en alle opbrengsten worden meegeteld met de Kippenloop op 10 juni a.s.

Vind je het leuk om buiten actief bezig te zijn? Wil je bijdragen aan het goede doel? Blijf dan niet stilzitten en kom in actie! Om 19.30 uur zullen we gaan starten met de bootcamp op het AVR terrein in Katwijk (Olympiaweg 2 in Katwijk).

Meer informatie over deze actie is te vinden op https://acties.kwf.nl/vitaaltrainerbootcampkwf.

Samen komen we steeds dichterbij

Iedereen kent helaas wel iemand in zijn naaste omgeving met kanker. Eén op de drie mensen in Nederland krijgt in zijn of haar leven de diagnose kanker. Het aantal kankerpatiënten zal blijven stijgen tot 40% meer kankergevallen in 2020. Onderzoek helpt om de droom te realiseren van minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

Sporten moet voor iedereen mogelijk zijn. Een ziekte, in welke vorm dan ook, kan je leven volledig op z’n kop zetten waardoor dat wat je leuk vind om te doen ineens niet meer mogelijk is. Vitaal trainer zet zich graag in voor KWF en wil meehelpen om zoveel mogelijk geld op te halen om onderzoek te financieren tegen kanker.

Copyright ­2001-2018 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Dirk Ontwerpt