Evenementen

Evenementen

Vetrar Draugurinn @ De Nobel

  • Datum: 30 - mrt - 2017
  • Tijd:20:00
  • Adres:Leiden
  • Locatie:Marktsteeg
  • Tickets:Kaarten Kopen

Vetrar Draugurinn

Vanuit de as van één van Nederlands bekendste progressieve symfonische metal bands, Stream of Passion, herrijst een nieuwe melancholische metal band, genaamd Vetrar Draugurinn (IJslands voor The Winter Ghosts). Aangevoerd door gitarist/song writer Eric Hazebroek zorgt de band voor zware, laag gestemde klanken die variëren van logge, donderende doom/post metal tot breekbare, sfeervolle passages. Denk aan Katatonia, Paradise Lost, en Ghost Brigade. Met op zang Marjan Welman (Autumn, Ayreon), bassist Douwe de Wilde (The Saturnine), drummer Jim van de Kerkhof (All for Nothing), en op live 2e gitaar Thomas Cochrane (Ancient Rites, Hologram Earth), staat de band garant voor een solide en energieke show.

Dit alles ter gelegenheid van de release van hun debuut EP,  ” I “, welke eind 2016 werd bekostigd door middel van een succesvolle crowdfunding campagne. De EP zal vanavond voor het eerst officieel verkrijgbaar zijn (op CD en Vinyl). Een goede gelegenheid voor een feestelijke avond met een zwart randje.

Scarlet Stories

Als support komt het Tilburgse SCARLET STORIES mee. Met frontvrouw Lisette v/d Berg (ook hoorbaar op de aankomende Ayreon) en gitarist Bram te Kamp als leidende factoren zorgt deze band voor eveneens melancholische getinte en licht symfonische metal van hoog niveau. 2017 Zal de komst van hun 2e volledige album zien. Volgens de laatste berichten zal deze donkerder en zwaarder uitpakken dan hun veel geroemde debuut. Een snel rijzende ster in de Nederlandse scene die je zeker moet zien! 

poster-vetrar-draugurinn

Copyright ­2001-2018 © Stichting Kattuk.nl ★ Over Kattuk.nlDisclaimerContactRSS
Web design en beheer: Dirk Ontwerpt